Izbodena 32 puta, zaljubila se u bolničara koji joj je spasao život

Ova bajka o ljubavi na prvi pogled između dvoje mladih ljudi počela je krajnje morbidno, ali ima srećan kraj!

  • 0

- Bila je to ljubav na prvi pogled - počinje ovu priču Kameron Hil, bolničar i Melisin budući dečko, i objašnjava da je ona, kad ju je prvi put video, bila tako unakažena da se uopšte nije videlo da je plavuša!

Melisa, primerna studentkinja sa Floride, prošle godine jedva je preživela kada je njen bivši dečko pokušao da je ubije nožem. Kada su bolničari naišli, život joj je visio o koncu. Bila je teško pretučena i imala 32 ubodne rane. Bili su joj izbijeni zubi, imala je frakturu lobanje i nosa, lice joj je bilo neprepoznatljivo i teško je krvarila.

Srećom, komšije su čule njene vapaje i pomoć je stigla relativno brzo. Kameron je bio među bolničarima koji su je pronašli, pružili joj prvu pomoć i uneli je u ambulantni helikopter.

Četiri puta je imala ravnu liniju na aparatima za održavanje života, preživela je moždani udar i provela u bolnici tri nedelje, a ceo proces oporavka ni posle godinu dana nije potpuno završen. Ipak, zahvaljujući jakoj volji za životom, uspela je da završi svoje studije, proputuje Evropu i angažuje se nastupajući protiv nasilja nad ženama po školama i univerzitetima.

Jednog dana su je ispred crkve sačekala dvojica bolničara koji su joj spasli život kako bi je pozdravili i poželeli joj potpuni oporavak. Tom prilikom proradile su varnice i dogovorili su se da se nađu na večeri.

- Osetila sam čudne žmarce, imala sam neki osećaj u vezi sa njim - otkriva Melisa. Pošto su se dobro uklopili, nakon njenog diplomiranja su i prvi put zvanično izašli.

- Kada razmislim o tome što mi se desilo, možda i nije ispalo sve tako loše jer sam, ipak, srela muškarca svog života. On je taj koga sam čekala, kao u priči iz bajke - kaže Melisa Dohme, koja je jedva preživela bodenje nožem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA