EROTIK FITNES: Deset vežbi za bolji seks (VIDEO)

Ovo su vežbe koje će od vas načiniti seksualnog atletu bez premca. Spremite se za olimpijadu u krevetu

  • 1

Izdržljivost i gipkost izuzetno su važni za dobar seks i mogu drastično da utiču na seksualni performans. Bilo da voljena osoba želi još jedanput ili joj padne na pamet da biste mogli da isprobate nove akrobatske poze, bez neophodne muskulature nećete moći da ostvarite ono što se od vas očekuje. Bićete naprosto "mrtva krava", koju niko neće poželeti za do kraja života. Evo kako da podignete svoju spremnost za užitak do neslućenih visina.

Čučnjevi

Čučnjevi su sjajna vežba za održavanje kondicije.  Korist od ove vežbe imaju i muškarci i žene, jer ćete zbog snažnijih kukova i nožnih mišića moći da isprobate čitav niz novih seksualnih poza. Takođe,  naporne vežbe koje opterećuju celo telo mogu da uzrokuju malo povećanje testosterona u organizmu, što dovodi do povećanja seksualne želje kod oba pola.

Kegelove vežbe

Kegelove vežbe su prosto naprezanje karličnih mišića, slično naprezanju dok piškite. Jačanje ovih mišića može poboljšati kontrolu penisa kod muškaraca, povećati seksualni užitak koji pružate partneru i omogućiti jače orgazme kod dama.

Stojeći trbušnjaci

Jaki trbušnjaci su presudni za dobar seks. Bilo da ste odozgo, odozdo ili nešto sasvim deseto, biće vam potrebna jaka noseća osnova. Stojeći trbušnjaci su savršena vežba za razvoj mišića potrebnih za seksualno uživanje.

Zamah sa ruskim zvonom

Ova vežba savršeno simulira pokrete u seksu, a može se raditi sa veliki brojem ponavljanja, što povećava izdržljivost. Uvećan anaerobni potencijal je prilično koristan u krevetu za oba pola.


Most

Odlična vežba za snagu i izdržljivost vaših trbušnjaka. Probajte da raširite ruke, kao kod sklekova da bi vežba još realističnije podražavala seksualnu poziciju.

Konopci

Vrtenje konopaca je sjajno za ojačavanje ruku. Izdržljivot u rukama je ponekad presudna u tome da li će te imati bombastični orgazam ili pauzu za odmor.

Kolica

Sjajna vežba za ojačanje muskulature gornjeg dela tela. Čak i sama vežba deluje seksi. Neka vas vaš partner podigne  u položaj za sklekove. Zatim hodajte na rukama.

Rastezanje

Rastezanje omogućava neke veoma zanimljive, čak i ekstremne seksualne poze. Potrebno je samo voditi računa o predelu prepona da se ne povredite.

"Letenje"

Letenje je dobro za jačanje mišića guze i donjeg dela leđa. Zauzmite pozu a la Supermen. Pritom podižite ruke i noge sa tla.

"Nagazne mine"

Ova vežba je odlična za jačanje muskulature bokova na torzu, što je bitno za stabilnost i okretnost. Ovo će vam omogućiti neke zanimljive poteze pod čaršavima.

(A. Ć.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoro

    9. mart 2013 | 17:02

    Ja ipak mislim da je za dobar seks najbolja vezba seks. Sto vise to bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA