Sedam najčešćih ženskih laži

Sitne laži deo su svakodnevnog života, bilo kod žena, bilo kod muškaraca. Jedni lažu patološki, a drugi samo kada je to neophodno. Međutim, postoje laži koje su tipične isključivo za pripadnice lepšeg pola

  • 5

Sve žene se koriste sitnim lažima. Iako su one svakodnevna pojava u životima ljudi, postoje laži u kojima se koriste samo pripadnice nežnijeg pola. Evo nekoliko primera kojima se dame najčešće opravdavaju:

Nisam ljuta

Naravno da je ljuta i to joj piše na licu, ali ne želi da kaže istinu jer joj, u tom trenutku, nije do svađe i rasprave.

Nije me briga

Ovo je vrlo slično onome da nije ljuta. Naravno da ju je briga, inače to ne bi ni spominjala. Malo bolje pogledajte njen izraz lica i govor tela.

Nisam ništa jela ceo dan

Tačnije objašnjenje bilo bi da nije jela ručak s povrćem, voće ili integralno pecivo, ali je našla vremena za komad pice i celu čokoladu zbog stresa u kancelariji.

Idem na dijetu

Ispada kao da je lagala da dijeta počinje od sutra, jer se baš toga dana isprečio rođendan kod koleginice s posla ili neki drugi važan razlog.


Bilo je na sniženju

Ako je pitate koliko su koštale nova majica, torba ili cipele, možda ćete čuti da je bilo vrlo povoljno i na sniženju. Zapravo, za nju je u pitanju samo dobra cena i činjenica da konkretna torba savršeno odgovara uz cipele koje je kupila prošli mesec.

Detetu je to potrebno

Kupila je još jedne patike detetu, jer one prve nisu dovoljno lepe ako se ide u pozorište? U muškom svetu to je potpuno nepotrebno, ali to je samo još jedna od mnogobrojnih razlika među polovima.

Ovo mi ide uz svu garderobu

Kada žena kupi komad odeće ili modni dodatak, a želi da se opravda, reći će da to ide uz apsolutno svu garderobu koju poseduje i da može da se nosi u svakoj prilici iako zapravo nije tako.

( Tamara Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    12. mart 2013 | 11:33

    Top laz- imala sam samo jednog pre tebe

  • Maja

    12. mart 2013 | 21:24

    Top laz muskarca..."a ne ide mi se u grad nego mi je glupo da ispalim drugare"...i dodje pun utisaka kako mu je bilo super...

  • Hah

    13. mart 2013 | 10:50

    Top laz, nemam sidu :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA