Savršeni dani za seks su petak i subota!

Studija britanskog lanca seksualnih igračaka "LoveHoney" objavila je nedavno studiju koja otkriva kada i kakav seks najviše volimo

  • 7

Istraživanje je pokazalo da početak nedelje definitivno nije omiljen među parovima. Ponedeljak je loš, ali utorak je, pokazala je studija, daleko najgori dan za seks. Petak i subota su idealno vreme, a najbolji deo dana je nakon 23 časa.

Prema mišljenju većine ispitanika, savršen seks bi trebalo da traje oko 23 minuta, a najbolja je ona poza u kojoj je partnerka gore.

Što se tiče atmosfere, 66 odsto žena i 88 odsto muškaraca tvrdi da je upaljeno svetlo "prava stvar". Tako mogu da uživaju u partnerovom telu i licu. Međutim, neke dame ipak preferiraju mrak, jer im je tako lakše da ne razmišljaju o svojim telesnim manama.

Muškarci su prema ovom istraživanju oni koji preuzimaju inicijativu (79 odsto), a polovina ispitanih žena tvrdi da nikada nisu odbile svog partnera. One koje su to učinile tvrde da je najčešći razlog umor.

Ričard Longhurst, suosnivač kompanije, zaključio je da smo s vremenom postali opušteniji i da bi rezultati istraživanja pre samo dve decenije bili potpuno drugačiji. Dodaje i da žene imaju više samopouzdanja, bolje su upoznate sa sopstvenim telom i znaju šta žele.

(Index.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoro

    15. mart 2013 | 20:30

    Za dobar seks treba paziti da je zena lepo nasminkana, da niste previse zaljubljeni, da je godisnje doba prolece, da vam se uskladi krvna grtpa sa partnerom ,da je vikend, strogo voditi racuna da vam se ne desi neka neprijatnost u krevetu i da (ako jos imate volje za seks) to po mogucstvu oba partnera urade spontano.

  • Ivan Zec

    15. mart 2013 | 17:19

    svaki dan je savrsen za seks :D to sto su anketirali vikend alkoholicare, to je druga stvar, za njih je sve najbolje kad ne znaju gde je levo :)

  • ivana

    15. mart 2013 | 22:50

    Zoro,prvi put da se slažem sa tobom:-)))))) svaka čast za komentar:-))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA