Sedam činjenica o muškoj preljubi

Stručnjaci za veze širom sveta konstantno proučavaju uzroke i posledice prevare, a ovo su podaci koje su prikupili o muškarcima koji varaju

  • 1

Ako je verovati istraživanju Rutgers univerziteta, 56 odsto muškaraca koji varaju partnerku je sasvim zadovoljno svojim bračnim životom, a ipak se okreću potrazi za ljubavnicom.

Većina muškaraca još voli ženu koju varaju

Možda je teško za poverovati, ali većina muškaraca nije prestala da voli ženu koju vara, samo su prestali da budu zadovoljni trenutnim stanjem veze. Ovo počinje da se događa kad se par već malo opusti, pa veza počinje da pati zbog nedostatka romantike.

Najveći broj vara sa damom koju već poznaju

Muškarci koji varaju retko kad odlaze u klubove i pronalaze nepoznate žene za aferu. Najčešće je reč o ženama koje već poznaju. To može da bude stara prijateljica ili konobarica koja radi u kafiću u kojem pije kafu, ali najveći procenat prevara ipak se dešava sa koleginicama s posla. Čak 60 odsto muškaraca priznaje kako su prevarili ženu s nekim s kim rade.

Muškarci varaju da bi spasli brak

Zvuči suludo, ali ima smisla. Muškarci vole svoje supruge, ali ako im nešto nedostaje u braku, retko će koji od njih znati kako to da razreši na normalan način. Umesto da traže rešenje sa sopstvenom ženom, jednostavno popunjavaju nedostatke s drugom.


Nakon prevare preziru sami sebe

Muškarci koji varaju najčešće nisu bezosećajni gadovi bez morala, a nakon što su bili neverni ženi koju vole, osećaju veliku krivicu. Činjenica da su izdali drugu osobu veoma će ih izjedati, a neki će se čak osećati kao da su zakazali kao muškarci.

Više seksa za sve

Kada muškarac počne da vara, probudiće mu se seksualni nagon, pa ne čudi što će praktikovati mnogo više seksa i sa samom suprugom. Koliko god mu seks s ljubavnicom godi, žena je ipak ona s kojom mu je najlepše u krevetu.

Žena uglavnom zna da je prevarena

Većina dama veoma dobro zna i oseća da nešto nije u redu, ali malo njih se usudi o tome da otvoreno porazgovara. Kada bi odmah, čim shvate da ih muž vara, tražile objašnjenje, to bi ih previše povredilo. Zato odgađanjem neizbežnog umanjuju bol koju će osećati kada sve izađe na videlo.

Ponekad preljuba može da popravi brak

Prevara ne znači uvek kraj. Mnogi muškarci, nakon što ih žena uhvati, shvataju da ne žele da je izgube i da je prevara bila samo izduvni ventil. Nakon što uporede svoju ženu i onu s kojom su je varali, jasno im je da je njihov prvi izbor bio onaj pravi. Na ženi je, naravno, da odluči želi li još uvek da ostane sa nevernikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA