Kako da ovog proleća pronađete ljubav?

Ukoliko ste sami proveli zimu, ne dozvolite da tako bude i tokom proleća. Nova ljubav je iza ćoška, a na vama je samo da zavirite kako biste je pronašli

  • 0

Proleće je doba ko stvoreno za ljubav. Sve toplije vreme, baš kao i dobro raspoloženje, nakon hladnih zimskih dana, teraju nam osmeh na lice. Ali ono za čim žudi svaki čovek na planeti je - ljubav. Bez nje smo niko i ništa i bez nje ne možemo da funkcionišemo. Ukoliko niste zaljubljeni, pravi trenutak je da se posvetite potrazi za kandidatom, jer je proleće idealno za uživanje u iskrenoj ljubavi. Kako biste pronašli pravu osobu za sebe, potrebno je da dobro otvorite oči i da obratite pažnju na sledeće savete:

Ne poredite nikog sa bivšima

Potencijalne partnere i partnerke koje upoznajete svakog dana ne smete da upoređujete sa prošlim vezama. Kada poredite s bivšim ljubavima osobe koje ste tek upoznali, propuštate priliku da upoznate vrline koje ta osoba ima. Prestanite da pronalazite mane, već se usredsredite na kvalitete.

Ljubav je lepo imati, ali nije nužno

Ljubav je lek za usamljene, ali ona dolazi u toliko različitih formi. Morate da shvatite da ste kompletna osoba čak i ako nemate devojku ili dečka. Sasvim ako ste okruženi porodicom, prijateljima i drugim osobama koje su vam bitne. Ulažite svoje vreme u pronalazak partnera, ali ga ulažite i u ostale odnose.

Izbegavajte seks bez značaja


Ako tražite ljubav, a ne ljubavnika, ne forsirajte intimnost prerano. Preran odlazak u krevet s osobom koju ste nedavno upoznali neće uticati na vaše zbližavanje, već će imati suprotan efekat. Naravno, ova teorija važi za većinu, ali uvek se nađe i pokoji izuzetak. Međutim, seksualna hemija je različito pozicionirana na lestvici prioriteta, pa je prerano gotovo uvek i pogrešno.

Zaboravite prošlost i krenite dalje

Prihvatite sve greške i promašaje iz prošlih veza i krenite dalje. Jedino tako ćete imati više uspeha u novim vezama. Nema potrebe da se prisećate prošlosti, a ni da novom partneru ili partnerki pričate o njoj, već se opustite i uživajte u onome što tek dolazi.

Smanjite kriterijume

Zamislite da trebate da kupite zamrzivač. Idete od radnje do radnje i nijedan nema sve ono što ste zamislili. Na kraju ipak napravite kompromis i odluka pada na jedan. Neki ljudi mogu savršeno dobro da funkcionišu bez zamrzivača, ali ako vi želite da ga posedujete i ne možete da nađete onakav kakav želite, jedino vam preostaje da spustite kriterijume i uzmete najbolje od onoga što vam se nudi.

Budite spremni za vezu

Ne pretvarajte se da vam ljubav nije bitna, ako je zaista i tražite. Ukoliko je vaš cilj da pronađete ljubav, tada ne možete da izlazite istovremeno sa tri osobe i da čekate da se sve iskristališe samo od sebe. Kako biste doneli pravu odluku, morate u potpunosti da se posvetite osobi pored vas, jer ćete jedino u tom slučaju znati da li sa njom želite da uđete u vezu ili ne.

( Tamara Milić / covermagazin.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA