Ovo nikad nemojte da kažete muškarcu, poludeće!

Dame ponekad imaju brži jezik od pameti, često znaju da prigovaraju, a ponekad kažu nešto potpuno pogrešno. Naravno, muškarci baš i nisu oduševljeni ženama koje krase ove osobine

  • 0

Ženama je prigovaranje u krvi. Obožavaju da "ispravljaju krive Drine", bilo to na poslu, bilo u porodici ili kad je u pitanju ljubav. Međutim, ova njihova osobina često zna muškarce da dovede do ivice ludila. Iako su ženska prigovaranja često dobronamerna, postoje rečenice koje muškarci mogu da shvate kao napad ili uvredu.

Budi muško!

Ništa nije uvredljivo kao ova rečenica. Njome otkrivate šta stvarno mislite o njemu. Čak iako ovako nešto izgovorite u afektu, on dugo neće moći da se oporavi.

Moji žele da te upoznaju

Ovo u njegovoj glavi može da znači samo dve stvari. Ili mu saopštavate da je vaša veza postala ozbiljna ili se od njega očekuje da "prođe test" kod uže i šire rodbine. Zastrašujuće u svakom pogledu.

Umorna sam

Aha, to znači da nema ništa od seksa. Međutim, ako pokušate da se izvučete na glavobolju, a on vam ponudi aspirin, šta ćete onda?

Moj bivši je to radio drugačije

Ovo je prilično nizak udarac kojim ćete mu uništiti samopouzdanje.


O čemu razmišljaš?

Žene su radoznala bića. One žele da znaju svaku misao svog muškarca, osećaj ili slutnju. Muškarci, s druge strane, ne vole da diskutuju o svom emotivnom životu niti da ga raščlanjuju na sitne detalje.

Misliš li da je ona lepa?

Koji god odgovor da vam da, nećete biti zadovoljni. Upravo zbog toga je neka pitanja bolje prećutati.

Primećuješ li nešto drugačije na meni?

Naravno da muškarac ne primećuje vašu novu frizuru. Jednostavno, muškarci su to što jesu upravo zato što im vaša frizura nije najvažnija stvar na svetu. Bolje je da se ne uzrujavate, jer se on već iznervirao zbog samog pitanja.

Jao, znaš da se Tanja udala?

Ova informacija samo naizgled zvuči bezopasno, ali prećutno oboje znate da u stvari glasi: "Kad ćemo se mi venčati". Ne čudite se ako ta lepa vest izazove njegov kontranapad.

Moramo da razgovaramo...

Sasvim je jasno da od ove rečenice svaki muškarac može da utrne od straha. Šta ga sad čeka? Duga rasprava o tome kako vas zapostavlja? Ako zaista imate o nečemu važnom da razgovarate, započnite priču malo drugačije.

( Tamara Milić / zadovoljna.dnevnik.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA