Gde su nestala ljubavna pisma?

Već hiljadama godina pisanje ljubavnih pisama tradicionalno predstavlja najromantičniji gest koji svaka dama priželjkuje

  • 0

U današnje vreme muškarci kao da su odustali od same pomisli da svoje najskrivenije žudnje izliju na papir. Istraživanja pokazuju da čak četiri od deset muškaraca nikada nisu nisu napisali ljubavno pismo, dok jedan od osam pripadnika jačeg pola nikad nije smogao hrabrosti da svoja najdublja romantična osećanja i misli na bilo koji način podeli sa svojom voljenom.

U studiji koja je obuhvatila 1000 muškaraca, četvrtina ispitanika je priznala da sebi dozvoljavaju da budu romantični samo u veoma posebnim situacijama i to samo onda kada se osećaju obaveznim da se na ovaj način ispolje.

Međutim, većina žena priželjkuje da im dragi u nekom trenutku napiše otvoreno ljubavno pismo i za dobar deo njih bi ono predstavljalo mnogo veći ugođaj nego da im muškarac kupi cveće, spremi večeru, priredi romantični vikend u drugom gradu, posveti pesmu ili priušti nekakav skupocen poklon.

- Ljubavna pisma se više ne pišu, najverovatnije iz straha od odbijanja. No, zamislite kako biste se oduševili da neko posveti nekoliko dragocenih redova upravo vama – poručuje engleska pesnikinja Kristin Miler.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA