Pet seks-poza za vrhunski užitak

Seks je igra u kojoj su potrebna dva igrača. Upravo zbog toga je bitno da birate poze u kojima ćete oboje maksimalno uživati

  • 3

Od seks-poze zavisi nivo užitka kod oba partnera. Ne prijaju sve poze podjednako i muškarcima i ženama. Neke su više naklonjene nežnijem a neke jačem polu. Međutim, postoje položaji u kojima tokom seksa podjednako uživaju oba partnera. Ukoliko želite svom partneru ili partnerki da pružite nezaboravan seks i ekploziju strasti, isprobajte pet poza koje su stvorene za strpljive i izdržljive, koji će uraditi sve kako bi se dokopali orgazma za pamćenje:

Modifikovana misionarska poza

Žena leži na leđa sa bokovima na ivici kreveta dok partner stojeći prodire u nju. Njene noge su preko njegovih ramena i bokovi su podignuti lagano prema gore. Ovo je savršen ugao za stimulaciju grlića i duboku penetraciju koja će i ženu i muškarca dovesti do sasvim drugačijeg orgazma. Kombinujte ovaj i način plitke površinske penetracije kojom se stimuliše prednji vaginalni zid i G-tačka i uživajte u modifikovanom obliku misionarske poze.

Poza samo za izdržljive

Tokom seksa žena treba da podigne noge, a partner svojim rukama da je obuhvati za zglobove. U ovoj pozi muškarac diktira užitak tako što ženske noge širi kad god mu odgovara. Mogućnosti ovog položaja su beskrajne, a budući da su tetive na nogama izuzetno osetljive i povećavaju seksualnu napetost, partner može slobodno da se poigra sa ženinim zglobovima. Senzacija koju će oba partnera osetiti ispod pojasa baciće ih u orgazmički užitak kakav sigurno do sada nisu osetili.

Stojeća poza za iskusne

Seksualno iskustvo u punom zagrljaju koje unapređuje emotivnu vezu najbolje je iskusiti u stojećem položaju. Muškarac treba da se osloni na zid a žena da ga zakorači nogama dok joj on pridržava guzu. Na taj način muškarac kontroliše ženine pokrete, što pojačava njegovu penetraciju, a nju neumoljivim tempom dovodi do vrhunca. Pokušajte tokom odnosa da sočnim poljupcima održavate tempo koji diktirate oboje. Grickajte se, ljubite ili jednostavno započnite igrice sa jezikom.


Sedeći položaj u kom žena dominira

Ovaj položaj omogućava ženi da ima kontrolu nad dubinom i uglom penetracije, uživajući i kontrolišući orgazam do poslednjeg trenutka. Muškarac treba da legne na leđa i savije kolena, a žena da ga zakorači tako što jednu nogu prebaci preko njegovog kuka dok drugu nogu stavi između njegovih. Na ovaj način, kada njegov penis prodre u ženu, ona može da kontroliše tempo, pritisak i trenje do kada joj to odgovara. Istovremeno, ovo iskustvo će oba partnera dovesti do orgazmičkog užitka.

Leptir-poza

Muškarac treba da legne na leđa, a žena da sedne na njega savijenih nogu i da ga obuhvati s obe strane torza. U ovoj pozi oba partnera imaju potpunu kontrolu nad brzinom pokreta. Za jači užitak, neposredno pred vrhunac, žena treba da zabaci gornji deo tela unatrag, rukama se oslanjajući na krevet, čime će i sebi produžiti užitak, a voljenom priuštiti prizor za pamćenje.

( T. M. / haber.ba )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA