Kako prepoznati Gospodina Savršenog?

Visok, zgodan, crn zvuči fantastično. Ali pravog muškarca čini mnogo više od pukih fizičkih karakteristika

  • 3

Žene se ne zadovoljavaju samo lepotom partnera. One traže mnogo više od pukih fizičkih prednosti koje krase određene muškarce. Biti zgodan, visok i crn njima ne znači ništa, ukoliko muškarac poseduje samo to i ništa više. Žene vape za pravim vezama i pravim momcima koji, pored onog spoljašnjeg, imaju da ponude i mnoge stvari koje skrivaju iznutra. Ukoliko vaš muškarac ne poseduje sledeće sposobnosti, nemate šta da radite sa njim:

Kada ste sa njim, ne morate da glumite

Normalna je stvar neke stvari zadržati samo za sebe, ali sa pravim dečkom vam nikada neće biti neprijatno da ispoljite pravu sebe. Bilo da je reč o vašim iritantnim navikama koje ste spremni da mu pokažete ili činjenici da se osećate sasvim opušteno u svom prirodnom izdanju, dečko pored kojeg možete da budete ono što jeste, je pravi dečko za vas.

Osećate se prijatno u njegovom društvu

Ako vam je pored njega toliko prijatno da i ne razmišljate kako će da protumači nešto što kažete, definitivno ste pronašli pravog frajera. Mnogi muškarci glume da ih ne zanima žensko mišljenje, naročito u društvu drugih muškaraca. Onaj koji vas ceni pred drugima, podjednako kao što vas ceni i kada ste sami, odličan je izbor.

Upoznao vas je sa prijateljima

Muškarac koji skriva svoju devojku od prijatelja nije siguran da li je odabrao pravu, a možda se i boji reakcije svojih prijatelja kada je vide. Pravi muškarac uvek upoznaje svoju curu sa najboljim prijateljima jer joj time daje do znanja da mu je stalo. Onaj koji izbegava da vas upozna sa drugovima nije siguran ni u vas ni u sebe, što svakako nije dobar znak.


Brine o vama

Zanima ga kako vam je prošao dan, sluša šta govorite i pazi da se uvek osećate prijatno? Mnogi muškarci žele da pričaju samo o sebi, a potom, kada dobiju seks, nemaju više ništa da kažu. Onaj pravi ne gleda na seks kao na cilj do kojeg mora doći, nego na prvo mesto uvek stavlja druge stvari.

Zna da razgovara

Nekim muškarcima se ne može objasniti da postoji situacija kada i oni nisu u pravu. S njima je svaka rasprava suvišna, a kada god pokušate da im objasnite da pogrešno gledaju na stvari, povlače se u sebe i svu krivicu za probleme u vezi prebacuju na svoju nežniju polovinu. Muškarac koji misli da je uvek u pravu nikako nije dobar za vezu.

( Tamara Milić / Index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    2. april 2013 | 23:42

    Molim vas da neko javi Kaji da procita ovaj pametni tekst... hvala

  • mani

    2. april 2013 | 21:35

    Sve je ovo tacno ali sta vredi kad se ja pre mnogo godina odlucih za pogresnog ( tada misleh da je pravi ) a ostavih pravog sad smo se ponovo sreli al ne vredi oboje smo ( zauzeti ) pa delimo srecu na cudan nacin ( najsladja je ljubav kad se krade ) .....!!!!

  • Seksoman

    2. april 2013 | 09:49

    Ja sam uvek u pravu.. zasto je lose biti u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA