Tri poze u kojima veličina nije bitna

Ljudima nisu neophodna uputstva za vođenje ljubavi, ali ponekad određene smernice dobro dođu, naročito ako se radi o muškarcima koji su obdareni iznad i ispod proseka

  • 18

Postoje poze u kojima veličina penisa ne igra bitnu ulogu. Pravila savršenog seksa ne postoje, ali su razna naučna otkrića ukazala na mnoge olakšice koje pomažu parovima da lakše i brže dođu do odličnog orgazma. Saveti za vođenje ljubavi proširili su se na sve seksualne sfere a velika važnost pridaje se smernicama koje su upućene muškarcima kojima je veličina penisa iznad i ispod proseka.

Ovo su poze u kojima svi podjednako uživaju, bez obzira na dimenzije:

Najbolja poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra važnu ulogu, vrlo je važno da se oba partnera osećaju ugodno i na kraju dožive orgazam. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena sa raširenim nogama obuhvata njegov torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Najbolja poza za veličine ispod proseka

Dokazano je da mali penis može u potpunosti da zadovolji ženu, a ono što igra najbitniju ulogu je tehnika, odnosno pokreti i položaj muškarca. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira, odnosno u kojoj se nalazi iznad žene. Klasičan "doggie style" sa kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji "žure"

Ženi je potrebno vreme kako bi doživela orgazam, a ponekad se dogodi da partner za to nema strpljenja. Poza u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta sa nogama na podu, a žena mu sedi u krilu sa nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa će se prevremena ejakulacija gotovo sigurno odložiti, a seks produžiti na neko vreme.

( T. Milić / zadovoljna.dnevnik.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    3. april 2013 | 00:07

    Ivana,slažem se sa tobom...pljuju samo ovi sa malim i dotične koje nisu videli dalje od 15 cm....:-)

  • ivana

    2. april 2013 | 21:15

    Glupost...naravno da je bitna veličina...šta mu vredi tehnika ako nema sa čim?;-)... to ti je isti ko da vrhunski majstor mora ds popravi tv,a nema sa čim:-)...a kad imaš ,,alat,,...sve je ekstra i sve se da naučiti:-) živeli obdareni muškarci:-)))))

  • ivana

    3. april 2013 | 00:03

    Nemam 150 kg,već 53kg....a niko nije reko da sam nezasita....ne vidim šta je loše u tome što više volim obdarene:-) i još jednom...:-) živeli obdareni momci:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA