Ženama je ponekad teško da provale da li ste gej ili strejt

Žene nisu bezgrešne i znaju da donose pogrešne procene o muškarcima koje sreću. Međutim, određena muška ponašanja navode ih na pogrešnu procenu njihovog seksualnog opredeljenja

  • 0

Pojedini muškarci svojim stilom i ponašanjem na žene ostavljaju pogrešan utisak.

Pripadnice nežnijeg pola nisu sveznalice već su i one, baš kao i muškarci, sklone tome da donose neosnovan sud o nekome na prvi pogled. S tim u vezi, neretko se dešava da dame na osnovu određenih osobina zaključuju da su pojedini frajeri  gej, a zapravo se radi o potpuno heteroseksualnim tipovima.

Evo šta sve žene može navesti  na pogrešan trag.

Homofobija

Muškarac koji jasno i glasno podržava stavove o tome kako biti gej nije ok, u većini slučajeva ženama deluje - gej. Istraživanja pokazuju kako je negativan stav prema ljudima homoseksualne orijentacije samo znak da se niste pomirili sa vlastitim homoseksualnim porivima, što na žene deluje suprotno od onoga što biste hteli da postignete.

Neprirodna lepota

Žene nemaju ništa protiv urednog muškarca. Međutim, izgled koji nalikuje na lutka iz izloga, navodi dame da pomisle da je tip jednostavno predobar da bi bio istinit. Naviknutost na tipičnog muškarca koji ne zna razliku između bluze i majice je isuviše urezana, pa se muškarac koji ciljano kupuje "Ray Ban" naočare, jer zna da će mu ovog proleća pasovati uz najnoviji model pantalona, ženama čini pomalo čudan.

Preterani mačizam

Muškarac koji konstantno priča o tome kako osvaja žene i hvali se svojim ulovom ženama deluje kao neko ko pokušava da prikrije svoje pravo lice i sasvim drugačiju seksualnu orijentaciju od one o kojoj govori. Pravi džentlmeni osvajaju i ćute o tome, a oni koji na sav glas pričaju kako su sinoć nakon izlaska završili sa dve ili tri ribe u krevetu, deluju lažno i obmanjujuće.


Nezainteresovanost

Tačno je da ova stavka ima veze sa ženskim egom, ali većina žena ispitanika tokom jednog istraživanja, kao razlog zbog kojih pomišljaju da je muškarac gej, navelo je nedostatak interesovanja. Ako vam žene nisu privlačne, širite verovanje da volite muškarce. Ne zvuči korektno, ali to je jedini način na koji žene mogu da se teše.

Tračarenje

Trač parti prijateljica koje su se našle na popodnevnoj kafi je tipično žensko ponašanje. Međutim, muškarci koji to isto rade sa svojim prijateljima, ženama deluju gej. Ženski tip ogovaranja se jednostavno ne može pripisati muškarcu, jedino u slučaju da su u pitanju feminizirani tipovi čije se seksualno opredeljenje automatski dovodi u pitanje.

( T. Milić / index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA