Pet perverzija za kojima su muškarci poludeli (VIDEO)

Popis stvari koje “pale” različite pripadnike oba pola poprilično je dug. Ipak, o nekim objektima žudnje se govori češće nego o drugima

  • 4

Zahvaljujući internetu i širokoj distribuciji video-snimaka danas su fetišizam i sitne perverzije postale potpuno normalna stvar.

U psihologiji se fetišizam definiše kao ponašanje koje se dovodi u vezu sa činom seksualnog uživanja u gledanju ili posedovanju delova odeće ili stvari koju je posedovala osoba suprotnog pola. Takav predmet se obožava poput fetiša i u seksualnom zadovoljstvu zamenjuje voljenu osobu.

Evo nekih od najomiljenijih perverzija kod muške populacije sa svih krajeva planete.

Ženska stopala

Iako je fetiš stopala postojao mnogo pre nego što im je Kventin Tarantino posvetio silne kadrove u svojim filmovima, u Njujorku je u poslednje vreme fetiš na stopala u porastu. Mnogi muškarci spremni su da izdvoje i po 100-200 dolara za posetu jednom privatnom spa centru kako bi lizali ženska stopala.

Žene u živom pesku

Ovaj fetiš uključuje posmatranje žena koje propadaju u živi pesak. Na portalu Jutjub postoji video-snimak posvećen upravo toj temi. Pogledajte i sami procenite jesu li ovakvi prizori seksi.

Žene koje ne uspevaju da upale auto


Dok mnogima neuspeli pokušaj paljenja automobila može da pokvari dan, ima muškaraca koji taj neuspeh smatraju izrazito uzbudljivim. Visoka potpetica na papučici gasa mnogima predstavlja seksi kadar iz snova.

Prdež na torti

Iako postoji službeni naziv za fetiš na ljudsku nadutost (eproctophilia), “Cake Farts” je poseban fetiš, koji uključuje posmatranje žena koje sede na torti i ispuštaju u nju gasove.

Opčinjenost balonima

U jednoj epizodi američkog serijala “My Strange Addiction” predstavljen je Džulijus (62), oženjen muškarac koji je erotiku otkrio u balonima. U spavaćoj sobi, koju deli sa suprugom, ima preko 50.000 balona. Verovali ili ne, on nije jedini koji balone smatra erotičnim.

(Hot.net.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Živković

    4. april 2013 | 16:54

    hahahhahaha, majko moja mila, vi se drogirate svega mi, hahahahhahahaahahahahahahahah

  • Petrovgrad

    5. april 2013 | 00:26

    Da li ste vi normalni? Sportom protiv droge, biciklom do Amsterdama!

  • ducker

    15. april 2013 | 20:08

    Torta je zakon. Haha. Kako je ovo odvratno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA