BUDITE SEKS-MAJSTOR: Trikovi da ona poželi još

Nedavno sprovedeno istraživanje, koje je rađeno u saradnji sa ženama, pokazalo je da one u glavi beleže sve događaje tokom upoznavanja novog partnera. A jedna od bitnijih stavki, na osnovu koje odlučuju da li će se upustiti u vezu ili ne, jeste prvi seks

  • 4

Žene imaju velika očekivanja od muškaraca, naročito kada je prvi seks u pitanju. S druge strane, i najiskusnijim zavodnicima dešava se da prave početničke greške prilikom prvog seksa sa devojkom.

Nedavno istraživanje je pokazalo da pripadnice nežnijeg pola prvi seks smatraju pokazateljem da li će veza uspeti ili ne. Evo u čemu bi trebalo da budete dobri kako bi se žena zadržala kraj vas.

Pravo vreme za seks

Ranije je postojalo takozvano pravilo "tri sastanka" koje danas više nije pouzdano. Istraživanje je pokazalo da žene čekaju osam ili više sastanaka pre nego se odluče na seks sa muškarcem. Kako ćete znati kada je vreme da krenete u akciju? Žena muškarcu uvek daje zeleno svetlo za seks a to je obično kada obezbedi potpunu privatnost za oboje. Ukoliko vas poziva na večeru i daje vam do znanja da je njena cimerka otišla negde na vikend, to vam je vrlo jastan pokazatelj da je spremna da oseti vaše mnogobrojne čarolije.

Ljubite se

Žene vole da se ljube. Pritom, na taj način im pokazujete da niste zainteresovani samo za seks. Samo jedna od sedam žena bi pristala na seks bez prethodnog uvoda. Međutim, ima i onih žena koje su stavljale tačku na odnos samo zbog nespretnog muškog prvog poljupca. Budite šmekeri, obuhvatite svoju dragu i ljubite joj usne naizmenično jako i polako.

Neka vaša ruka ide malo niže

Provedite bar 15 minuta ljubeći se i mazeći se pre nego što krenete niže. Mnogim ženama je potrebno oko osam minuta kako bi se uzbudile i poželele vašu ruku dole. Krenite lagano, a kada određeno vreme prođe, spuštajte svoju ruku na njene najosetljivije delove.


Mislite na to što radite

Osluškujte njene reakcije i u skladu sa njima delujte. Ako vam da odobrenje, ljubite je sve niže i niže. Žene vole oralni seks i obožavaju kada muškarac provede bar 15 minuta "tamo dole". Nemojte je ljubiti mehanički već razmišljajte i taktizirajte. Jezikom lagano dotaknite njen klitoris. Stanite. Dopustite joj da diše dok ljubite unutrašnjost njenih butina. Ponovite.

Seks-poze

Veliki broj žena smatra da je 10 do 20 minuta seksa idealno vreme trajanja. Takođe, oko 66 procenata žena je priznalo da na početku veze više voli jedostavnije i pitome seks-poze. Upravo zbog toga krenite u akciju. Neka vaša devojka legne na leđa, blago povijenih kolena, sa jastucima ispod kukova, torza i glave. Na taj način ćete moći da klečite i uđete u nju dok istovremeno dodirujete njen klitoris rukom.

Dobra završnica

Ukoliko vam je stalo do devojke, nakon seksa joj dajte do znanja da niste od nje hteli samo seks. Većina žena, čak njih 56 odsto, želi bar 20 minuta nežnosti nakon eruptivnog čina. Češkanje po kosi ili maženje po telu od vas ne iziskuje mnogo a dosta toga dobijate. Takođe, 59 odsto žena želi da ih muškarac pozove sledećeg dana pa je nakon posla pozovite ili joj pošaljite mejl ili SMS. Vi nećete delovati previše nestrpljivo, a ona će se osećati dovoljno željenom.

(T. M. / menshealth.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    16. april 2013 | 23:48

    Majke mi, ja mnogo naucih iz ovog clanka.Samo jos da nadjem devojku, i odradimo tih 8 sastanaka pa da se spustim "tamo dole".Jedina mi stvar jos nije jasna, a to je kuda ejakulirati!?Po njoj, po posteljini, tepihu, ...!?

  • dejan

    18. april 2013 | 07:58

    Sale, bilo kuda samo ne na zavese.

  • s

    17. april 2013 | 11:55

    Sale, pa ti si kralj :))))) hahahahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA