Šest trikova na koje devojke padaju

Muškarcima često nije jasno koji su to kvaliteti neophodni da bi privukli damu koja im se dopada. Verovali ili ne, ponekad su u pitanju sasvim jednostavne sitnice, koje vam ne bi odmah pale na pamet

  • 8

Šta je ono što devojke uzbuđuje, predstavlja dilemu mnogih, a posebno mladih muškaraca. Svaka žena je posebna i svaka traži nešto drugo, ali ako vas krasi barem neki od ovih zavodničkih kvaliteta, na konju ste!

Maljave grudi

Za nemali broj dama mala količina dlaka na prsima je veoma seksi. Maljave grudi odlika su muževnosti, pa zbog toga mnoge žene osete uzbuđenje čim ugledaju muškarca kojeg krasi “ljubavni tepih”.

Brada

Brada je po sebi gruba, a samim tim i seksi jer pokazuje muževnost. Iako ne prija svima, neke žene tokom vođenja ljubavi i te kako uživaju u bockanju brade na svojoj nežnoj koži.

Stas

Dobro građen muškarac uvek će privlačiti žene, ali čak i ako vas priroda nije obdarila savršenim telom, važno je da ga održavate u formi. Ako je zgodan muškarac pritom i vešt, nežan i pažljiv u krevetu, teško da će mu ijedna dama odoleti.

Dobar parfem

Ako odaberete parfem koji vam pristaje i koji ističe vaš prirodan miris, videćete da to deluje kao magnet na suprotan pol.

Donji veš

Baš kao ni muškarci, ni dame nisu imune na situaciju u kojoj njihovom izabraniku slučajno iz pantalona izviri donji veš. Idealno bi bilo da to bude privlačniji model gaćica, u crnoj ili nekoj drugoj tamnijoj boji.


Bela košulja

Većina žena smatra da je muškarac koji nosi belu košulju seksi. Jednostavno, košulje svetlijih tonova odaju utisak ozbiljnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 'ebeš ga

    22. april 2013 | 17:09

    E jebiga, meni ni ovo ne pomaže.. :(

  • Maki11

    22. april 2013 | 21:04

    Kakav ljubavni tepih, o cemu vi to? Bljak

  • Zoro

    22. april 2013 | 23:33

    Ne verujem da tu pomazu bilo kakvi trikovi, niti danasnje zene privlaci bilo kakav vizuelni kvalitet. Sve je u ocima i hemiji. A bogami i nesto materijalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA