Žene su pre za hranu nego za seks

Na veliku štetu po muškarce, svaka druga žena pre će izabrati da ima vitko telo nego da ima stabilnu vezu i redovno vodi ljubav

  • 0

Žene više razmišljaju o hrani i dijetama nego o seksu, a svaka deseta dama bi radije stala u svoje stare farmerke, nego bila zaprošena.

Naučno je dokazano da prosečan muškarac dnevno ima 11 erekcija. Istina, njih 9 se dogodi za vreme sna, ali zato muškarac na seks pomisli 13 puta dnevno. Nije teško odgovoriti na pitanje šta bi oni radije videli na meniju uveče, seks ili večeru.

Stvari su nešto drugačije kada su u pitanju pripadnice nežnijeg pola. Prema studiji koju je sprovela jedna kompanija, čak 54 odsto žena koje drže dijetu priznalo je da im se po mislima više vrzma hrana nego akcija u krevetu. Od 1.300 ispitanica čak jedna četvrtina smatra da im je dijeta važnija od partnera.

Isto tako, kod svake desete žene griža saveti je veća kad prekrše pravila dijete nego kad varaju voljenu osobu. Možda su pobrkale lončiće, a možda im je dijeta zaista bitnija od osećanja sigurnosti i ljubavi koje dobijaju iz veze.

- Dijeta nikada ne bi smela da vam postane opsesija. To ne samo da nije zdravo, već može da bude čak i kontraproduktivno. Zar iko želi da mu dijeta negativno utiče na život? - pita se Linda O'Birn, nutricionistkinja kompanije “Atkins”.

Slične poražavajuće rezultate po ljubav pokazala je i jedna druga nedavna britanska studija. Od 2.200 žena, koje su upitane kako bi se osećale kada bi mogle da ponovo stanu u stari par farmerki koje su im odavno male, čak je 29,1 odsto odgovorilo da bi im tako nešto priuštilo više zadovoljstva od orgazma, a 28,9 odsto pre bi odabralo stari džins neko unapređenje na poslu. Ono što je posebno šokantno je da bi svaka deseta dama radije stala u svoje stare farmerke nego da je njen dugogodišnji dečko zaprosi.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA