SMANJITE KRITERIJUME: Izbirljive žene su same

Visoki kriterijumi koje pojedine žene postavljaju u potrazi za muškarcem ne rezultiraju dobro. Većina izbirljivih nema nikoga pored sebe

  • 1

Isuviše zahtevne žene nemaju partnere. Milion osobina koje žene zahtevaju, a za koje se podrazumeva da muškarac mora da ih poseduje, zapravo su klopka koju pripadnice lepšeg pola same sebi postavljaju.

Ukoliko ste i vi jedna od onih kojima je bitno da muškarac bude visok, lep, crn, pametan, da ima dobar posao, stan, kola i da se povrh svega oblači savršeno, u velikom ste problemu. Takva izbirljivost vas neće odvesti na razne strane već na samo jednu, 100 odsto sigurnu stranu, a to je samoća.

Zato, ukoliko ne želite da svoj život provedete bez jače polovine, prestanite da preterujete i obratite pažnju na mnogo bitnije stvari od njegovog sakoa i frizure. Vreme je za promene.

Stil

Bez obzira na dostupnost najrazličitije garderobe po različitim cenama, muškarci i dalje ne mare previše za svoj stil, uprkos tome što su inače inteligentni, uspešni ili imaju neke druge karakteristike koje bi zadovoljile većinu pripadnica nežnijeg pola. Ipak, kada je odeća u pitanju, ne ulažu previše truda, pa žene u startu stvaraju lošu sliku o njima. Tu se možda krije zamka jer, bez obzira na stil odevanja, on vas možda može osvojiti svojom ličnošću. Ljubavni terapeuti savetuju da to nisu dovoljni razlozi da odbacujete muškarce i da treba otići na barem jedan sastanak s pripadnikom jačeg pola koji na prvi pogled nije obučen onako kako bi vi voleli. I ono što je najbitnije,  jeste to da će svaki muškarac promeniti način odevanja za ženu koju voli, jer im to zaista ne predstavlja nikakav problem.

Stan

Način na koji je namešten njegov stan takođe ne bi trebalo da bude prevelika prepreka za vas. Muškarcima generalno nije bitno i ne vode računa o tome da li se trosed uklapa dobro uz tepih i stočić u dnevnom boravku. Mnogo im je važnije da se u prostoru osećaju prijatno, a to da li je na zidu okačena umetnička slika ili šal kluba za koji navijaju, njih apsolutno ne zanima. Ako dođe do veze i zajedničkog života, znajte da će vam muškarac rado prepustiti uređenje stana. Baš zbog toga ne treba da gledate kakav mu je stan, nameštaj, kuhinja, kupatilo, već se koncentrišite na njega i njegove osobine koje ne može da promeni niti kupi u obližnjoj prodavnici nameštaja.

Karijera

Snobovski pristup traženju muškarca, koji uključuje i top karijeru, jako sužava izbor. Da, bitno je da muškarac zarađuje kako biste eventualno jednog dana mogli zajedno da imate porodicu i da je izdržavate, ali zaista nije bitno da bude u upravnom odboru velike kompanije i da mu plata prelazi sumu koju ste vi zamislili. Iza njegovog imena treba da stoji poštenje i iskrenost, a ne funkcija.


Socijalne veštine 

Neki se muškarci ne snalaze u novim situacijama. Ukoliko ste naišli na dečka koji na prvom sastanku teško izražava svoje misli rečima, ne treba da znači da se radi se o čudnom tipu, već o muškarcu koji deluje pomalo zbunjeno i kojeg je verovatno obuzela trema. Ako je samo to u pitanju, možda bi trebalo da mu date još jednu šansu, jer morate priznati da ste i vi sigurno nekada doživeli isto.

Realnost

U filmovima muškarci rade najromantičnije stvari na svetu, ali stvarnost je drugačija. Najvažnije je da vas poštuje i voli, a sve ostalo je bonus. Razlikujte stvarnost od filmskog scenarijuma i ne budite previše izbirljivi. Sledite svoj instinkt i odmah ćete uspeti da prepoznate da li se radi o frajeru koji nikako nije vredan vaše pažnje ili je u pitanju dečko kog želite i vidite pored sebe.

( Tamara Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza

    24. april 2013 | 12:25

    Погрешно! Треба још више да дигнете критеријуме, како се неки мушкарац случајно не би заје*ао!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA