Muškarci, preljuba će vas koštati više nego što mislite

Da li su pripadnici jačeg pola uopšte svesni koliko u današnje vreme može da ih košta švrljanje van veze ili braka?

  • 1

Postoje muškarci koji kad prevare ne odu od žene kojoj su to priredili, već je preklinju za oproštaj. One hrabre i jake dame nikada neće oprostiti preljubu niti će vam se ikada više javiti. One druge možda će vam i oprostiti, ali sigurno nikad neće zaboraviti. Sve u svemu, preljuba je definitivno najskuplje letovanje na kojem ste ikad bili.

Zaboravite na svoju privatnost

Od onog trenutka kada je ona saznala sve o vašoj “akciji sa strane”, odrekli ste se prava na vibraciju na telefonu, šifre za Fejsbuk, čik usudite se da joj se ne javite na poziv tokom izlaska, a možda dobijete i zabranu samog provoda s drugarima.

Zvocanje

U svakoj svađi slušaćete o ženi s kojom ste je prevarili. Bilo za sedam dana, bilo za dve godine, to će biti neporecivi argument. Ma koliko ona ne bila u pravu, vi ste preljubnik.

Ništa više neće biti isto

Jednostavno, ona više nikad neće moći da se opusti i bude sigurna da može da vam veruje. Zato, imaćete utisak da ste na stalnom testu. Doživotno.

Zbogom mačizmu


Stvari koje vam vaš ponos dosad nije dozvoljavao da radite, sada ćete morati, bez pogovora. Nema više luksuza poput zaboravljanja rođendana ili godišnjica.

Novac

Nažalost, ako ste u braku, preljubu će vam i finansijski dobro naplatiti. Poklone ćete ubuduće morati da birate s posebnom pažnjom, s naglaskom da to više neće smeti da budu sitnice poput para udobnih čarapica ili DVD-a, već će se od vas očekivati da uvek poklonite nešto skupo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA