Koji tip ženskih grudi volite, takav vam je karakter

Nedavno istraživanje je ukazalo na vezu između ženskih grudi i muškog karaktera. Naime, rezultati pokazuju da je povezanost između ova dva pojma veća nego što ste mislili

  • 7
Predeo ispod grudi, predeo iz snova Foto: bromygod.com

Muškarca možete prepoznati po veličini grudi koju preferira kod žena. Ukusi su različiti, pa samim tim i delovi tela koje muškarci zapažaju kod žena. Međutim, na dva najbitnija, guzu i grudi, nijedan pripadnik jačeg pola ne propušta da "baci" pogled. Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da u odnosu na to da li voli male ili velike grudi, muškarac odaje glavne karatkeristike svoje ličnosti.

Žene sa velikim grudima privlačne su muževnim muškarcima koji vole da komuniciraju sa ženama, vole sport i puše cigarete.

Za razliku od njih, žene sa malim grudima privlače pripadnike jačeg pola koji su podređeni u vezi, religiozni, depresivni i koji povremeno konzumiraju alkohol.

Istraživanje, koje je sprovedeno na Univerzitetu Ilinois, takođe je pokazalo da su muškarci mnogo precizniji kada treba da daju do znanja koji deo ženskog tela im je najprivlačniji. Jako ih privlači meko i glatko lice, ženstvenog izgleda, punih usana, velikih očiju i tankih obrva. 

Žene kod muškaraca privlače sasvim druge stvari. Prva četiri mesta na listi su zauzeli: mala zadnjica, vitkost, ravan trbuh i pogled. Veliki “ponos” i mišićavost su gotovo na poslednjem mestu.

Zanimiljivo je da su muškarci naveli neke sasvim druge stvari kada su ih pitali šta misle da je ženama najprivlačnije na njima. Na njihovom spisku našla su se široka ramena, mišićavo telo, snažne ruke, veliki polni organ i visina.

(T.M. /cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro

    5. maj 2013 | 14:42

    Vole alkohol vole cigarete. A kakve grudi vole muskarci koji vole zene?

  • Velja

    5. maj 2013 | 13:36

    Ja najvise volim gole grudi!!!:-)

  • Dejan Krstic-Krle

    6. maj 2013 | 12:13

    Ma ovo je glupost nevidjena!!!Nigde se ne spominju grudi srednje velicine!!!Pusenje i alkohol nema veze sa velicinom grudi!!!Taj sto je to lupio nema blage veze sa zivotom a za skolu da ne pricamo!!!Drugo postoje grudi koje su opustene,zategnute,kruskolaste,jabucaste,dinjaste itd!!!Kad sam vec naveo vocke znaci da su slatke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA