ŠTA ŽENE ŽELE: Seksi trikovi iskusnih zavodnika

Ukoliko ste mislili da vašoj ženi niko ne može da udovolji, prevarili ste se. Svaka pripadnica lepšeg pola ima svoje seksualne potrebe i afinitete, ali ovo su trikovi koje priželjkuje svaka dama u krevetu, bez izuzetaka

  • 0

Dame vole strastvene muškarce koji uvek znaju šta im je činiti, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, a naročito u krevetu. Ukoliko ste mislili da je vaša žena prezahtevna i da ne postoji muškarac koji bi joj mogao udovoljiti, varate se. Taj muškarac ste vi, a sve što vam je potrebno je par kečeva iz rukava.

Evo šta svaka žena želi u krevetu, ali se mnoge ne usuđuju da to izgovore naglas.

Budite strastveni

Naravno, postoji vreme i mesto za romansu i nežnosti, ali ono za čim žena žudi je i sirova strast. Želite je. Uzmite je. Strastveno je ljubite i ne izvinjavajte se zbog toga.

Osluškujte je

Nemojte misliti da žena ne zna šta tačno  želi u krevetu. Budite seksualni partner koji će odgovarati na njene signale, kojima će vam pokazati šta najviše voli i kako najbolje da je zadovoljite. Znajte da će vaš trud biti nagrađen.

Pokažite joj zadovoljstvo


Izrazima lica, pokretima tela ili glasom joj dajte do znanja šta vas pali. Zapamtite, veliko uzbuđenje pruža joj i vaš užitak.

Seksualna intimnost

Želi da vam prizna najskrivenije, najmračnije nepristojne misli. Što ste vi otvoreniji o svojim fantazijama i ona će biti.

Usredsredite se na celo telo

Postoji više od jednog mesta na telu koje joj može pružiti užitak. Od već isprobanih ne odustajte, ali proširite interes i na celo telo i pronađite nove zone koje je uzbuđuju.

Potvrda ljubavi

Kod 44 odsto žena za uzbuđenje je dovoljno da joj partner kaže "volim te", dok izjava "jako si seksi" deluje na 26 odsto dama.

Seksi govor

Podstaknite njenu nepristojnu stranu i recite joj tačno šta joj želite učiniti, a onda to i uradite!

(T.M. / hercegovina.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA