Šta muškarci stvarno misle o svom izgledu?

Premda je svestan činjenice da nikada neće postati holivudski, pa čak ni srpski srcelomac, savremeni muškarac uopšte nije nezadovoljan svojim telom

  • 0

Iako ne smatraju da izgledaju toliko dobro poput Miloša Bikovića ili Dragana Nikolića, prosečni muškarci smatraju da su bolji frajeri od Borisa Bizetića ili Ekrema Jevrića i barem još pet muškaraca iz svoje okoline.

Dok se muškarci ne osećaju dovoljno atraktivno da bi parirali Dejvidu Bekamu, jedna od pet žena smatra da je njihov partner zgodniji od slavnog fudbalera, dok 30 odsto dama veruje da njihov dragi izgleda bolje i od jedne takve face kao što je Džerard Batler.

Prema najnovijoj studiji, muškarci svoj odraz u ogledalu proveravaju barem pet puta na dan, a jedan od četiri ispitanika priznaje da za svojih pet minuta pred ogledalom mora da se izbori s partnerkom koja se, takođe, ogleda pre izlaska iz kuće.

Zanimljivo je da 54 odsto učesnika istraživanja veruje da se sviđaju barem jednoj devojci ili supruzi svog prijatelja. Takođe, četvrtina muškaraca misli da izgleda bolje od svojih nežnijih polovina.

(Hercegovina.inf; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA