Zašto muškarci toliko vole ženske grudi?

Osim što su po sebi vredne poštovanja jer nas prehranjuju dok smo bebe, ženske grudi imaju još mnoštvo značenja - barem za muškarce

  • 0

Muškarci obožavaju ženske grudi. To je poznata činjenica, ali dame ne shvataju svoje partnere i toliku fascinaciju ovim simbolom ženstvenosti. Evo nekoliko razloga za to:

Smiruju ih

U ovom surovom svetu punom oštrih zaokreta - u doslovnom i prenesenom značenju - ženske grudi dođu kao melem na ranu. Oble, jedre i tople uspešno smiruju muškarce. Naravno, podsvesno ih podsećaju i na najranije detinjstvo kada su im obezbeđivale hranu, pružale osećaj sigurnosti, stabilnosti i zaštićenosti.

Simbol plodnosti

Grudi su jedne od glavnih obeležja ženstvenosti. Ako su bujne i lepe, u muškarcima podsvesno bude osećaj plodnosti, obilja i zdravlja, ali i želju za produžetkom vrste. Grudi signaliziraju sposobnost za davanje i održavanje života, ali i brigu i nežnost.

Važna erogena zona

Muškarci znaju da su ženske grudi izuzetno osetljive i da su važna erogena zona. Budući da svaki pravi muškarac želi da priušti svojoj dragoj užitak, zna da grudi u tome imaju važnu ulogu, Zato se trudi da ih dobrano prouči, u svakom pogledu.

Lepe su

Muškarci su vizuelni tipovi i uzbuđuje ih ono što vide (a često i ono što ne vide). Upravo zato vole da zure u ženske grudi, čak i kad to nije baš pristojno. Jednostavno, ne uspevaju da se suzdrže, jer znaju da je to jedan od najvažnijih delova tela kada je reč o seksualnosti.


Uticaj društva

Možda bi bilo bolje reći da je zapravo reč o uticaju medija, s obzirom na to da smo svakodnevno izloženi velikom broju slika ženskih grudi. Budući da ih stalno bombarduju takvim informacijama, muškarci postaju “programirani” da su ženske grudi predmet žudnje.

Misterija

Za razliku od ženskih ruku ili lica koji su uvek izloženi kad je napolju toplo, grudi su po pravilu skrivene. To golica njihovu maštu, a grudi čini gotovo objektom znatiželje i želje.

(TPortal.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA