Top 5 pesama koje će pevati vaši bivši momci dok se budete udavale

Muškarci mnogo teže prolaze kroz raskide, jer su žene, ipak, te koje najčešće ostavljaju. Nakon kraha veze, svoju dušu leče često u kafani, a ništa bolje ne prolaze ni kada saznaju da im se bivša draga udaje. Iako su od tog raskida prošle već godine, eto Srbinu još jedne prilike da se zalije i zapeva uz koju rakijicu

  • 5

Svi ljudi imaju svoje velike, bivše ljubavi. Upravo to povlači sa sobom činjenicu da i muškarci i žene podjednako doživljavaju u životu da im se bivše ljubavi nekad ožene ili udaju. Međutim, čini se da ovo teže pada pripadnicima jačeg pola, s obzirom na činejnicu da su žene uglavnom te koje raskidaju i ostavljaju muškarca na cedilu. Upravo zbog toga često i iskorišćavaju ovakve prilike da se negde dobro opuste i stave mozak na otavu, uz pesmu i alkohol u nekoj kafani.

Čak i u situacijama kada nisu mnogo voleli svoju bivšu. Ipak su u pitanju Srbi, a svaki izgovor dobro dođe da se ode u kafanu. Naruči se roštilj, pršut, sir, šopska, palačinke, rakiju, još jednu rakiju i još jednu, pa još četiri rakije i tu kreće cela zabava. Naravno, nezaobilazan deo su pesme koje zadiru duboko u dušu, a svakako se ne sme preskočiti deo gde se ubacuju pare u harmoniku i naručuju melodije koje nose njeno ime. Ovo su neke od najčešćih pesama koje muškarce teraju na setu u kafani.

Nek se dignu čaše i krene pijani glas.

"Tu noć kad si se udavala"

Apsolutni hit svih kojima se udaje prva ljubav i najbolja pomoć pri prodavanju alkohola na prostoru bivše Jugoslavije, ali i u dijaspori. Prljavo kazalište i još prljavija kafana. Alkoholisani bivši momci i njihovi prijatelji, verni psi koji će ga do jutra tešiti. Nema veze što je on šutnuo vas, baš pred popravni, zbog one ribe iz Mirijeva koja sada radi u nekoj trafici na periferiji. “OOO SAMO DA SI HTJELA POBJEĆIIII”.

"Udala se moja crna draga"

To što nije crna nema mnogo veze. I to što je on moderan i sluša Smitse sada takođe nema veze. Važna je kafana i da niko ne javi nekom da on zna napamet ceo tekst pesme Željka Samardžića. Biće on urban opet čim ga vrate sa toksikologije (ispiranje želuca). Kafana: Tri šešira. Samo ga Cigani večeras razumeju. Juuutros mu je i siiina dala, imenom ga mojim nazvala!

 "Skitnica"

Marinko Rokvić i “čovek neki što mi uze sve, skitnice čekajte me ja nemam gde”. Pesma koju i najedukovani građani znaju napamet i koja je zaslužna za brojna ispiranja želuca i delirijum tremens. Kad se gospar otrezni, biće ga malo blam. Ceo scenario vaše ljubavi verovatno uopšte ni ne liči na ovu pesmu, ali šta zna pijani muški mozak: njegova kuća, živeo je tu.

Bilo koja pesma koja sadrži vaše ime


"Ej Branka Branka" ili "Anđela" Tome Zdravkovića – nije bitno. Daće sviračima sve pare kojima je mogao jednom davno da vam kupi poklon za rođendan (tada ga je zaboravio).

"Venčanica bela"

Šerif Konjević, heroj svih koji su bar jednom završili u kafani do koje nema asfaltiranog puta, ako je još povod bio udaja bivše ljubavi – ijao! Naravno, sutradan će ga manje boleti srce, a više uši, ali to sada nije važno. Ne udaje se ona dvaput. Valjda.

( Telegraf.rs / nasasvadba.rs, Andjela Popovic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA