KONTROVERZNO: Kako hipnozom manipulisati muškarcima (VIDEO)

Da li će vas pozvati na drugi dejt? Kada će vas upoznati sa svojom mamom? Hoće li vas ikad zaprositi? Ovo su stvari o kojima više ne morate da brinete

  • 0

Hipnotizer iz Kanade Kolin Kristofer tvrdi da, zahvaljujući tajnim metodama manipulacije, pri kojima se koriste suptilni fizički, vizuelni i verbalni signali, muškarci ne prepoznaju da su njihove misli pod ženskom kontrolom.

Većina njegovih klijentkinja traži pomoć ne znajući kako da nagovore svog partnera da konačno pristane na ženidbu, ali da bude zadovoljan tom odlukom. Jedan od prvih koraka koje on tada predlaže jeste da žena ostavlja suptilne znakove po stanu poput magazina o venčanju, a oni će polako ulaziti u podsvest željenog muškarca.

- Brak većinu muškaraca čini nervoznim, pa je važno da su poruke suptilne i neuočljive na prvu loptu – otkriva Kolin Kristofer i dodaje da vam umnogome može pomoći i društvo u kojem se krećete, tako da vam savetuje da vi i vaš dragi više vremena provodite u društvu parova koji žele i planiraju brak.

Ovaj hipnotizer izdao je i knjigu u kojoj savetuje damama kako da manipulišu muškarcima. On vam odaje tajnu kako da vas dečko koji vam se dopada pozove na prvi sudar, ali i kako da sebi zagarantujete i drugi izlazak. Za uspeh je potrebno saznati što više informacija o tom muškarcu, kako biste mogli da prilagodite svoje interese njegovim. Kristofer ide toliko daleko da, na primer, preporučuje da za izlazak odaberete odeću u njegovoj omiljenoj boji.

U svojoj praksi, pri prvom sastanku s klijentkinjom, ona mora prvo da sa uspehom prođe psihološki test. Tokom samih seansi, Kolin Kristofer podučava žene da je ključ za uspeh znati koristiti moć sugestije da biste dobili ono što želite. Takođe, važno je znati kako manipulisati dodirom, jer ovo čulo ima snažan uticaj na muškarca. Ovaj mehanizam nešto je što hipnotizeri koriste kod pacijenata koji pokušavaju da se prisete određene reakcije ili emocije.

Kristoferove sledbenice znaju kako da razgovaraju s muškarcem, kako da čitaju govor njegovog tela. Na primer, pogled ulevo obično znači da on ne misli to što govori, a pogled udesno znači suprotno. Takođe, kod izgovaranja laži, zenice se šire.


Osim pomoći u odnosima i vezama, njegova nova knjiga “Success Through Manipulation: Subconscious Reactions That Will Make Or Break You”, ovaj kontroverzni autor nudi rešenja i za problematične odnose na poslu, ostavljanje cigareta, ali i kako se otarasiti viška kilograma.

(Tportal.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA