MUŠKE TAJNE: Šta oni stvarno misle o ljubavi i seksu

Muškarci su uvek glavna tema razgovora kod žena, i ma koliko god ih dobro poznavale, damama nikada neće biti baš jasno šta se to mota u njihovoj glavi. Zato svaka nova informacija o jačem polu ženama slatko padne

  • 0

Muškarci imaju svoje male tajne do kojih žene teško dopiru. Međutim, zahvaljujući mnogim istraživanjima, demistifikacija muškaraca je uveliko uzela maha, pa su sada damama neke stvari mnogo jasnije.

Razlike između ženskog i muškog sveta uvek će biti nepremostive, ali upravo je u tome čar. Međutim, lagale bi sve žene koje bi rekle da ih ne zanima šta se to mota po muškim glavama. Mi smo tu da vam otkrijemo neke stvari.

Glume orgazam

Novo istraživanje portala DatingAdvice.com pokazuje da čak 22 odsto ispitanika glumi orgazam, a najčešće starosno doba muškarca koji to radi je od 25 do 34 godine, dok muškarci od 18 do 24 to rade dvostruko manje. Razlog? Žele da zadovolje ženu, a znaju da je jedna od glavnih stvari koje utiču na njeno zadovoljstvo činjenica da je i muškarac zadovoljen.

Žele decu jednako kao i žene

Istraživanje naučnice Robin Hedli sa Univerziteta Kil potvrđuje da muškarci žele decu jednako kao i žene, kao i da se često osećaju usamljeno, depresivno i neispunjeno ako su u vezi sa ženom koja ne želi decu. Slobodno pričajte o deci s njim, podsvesno će uživati u tome.

Njihov pogled otkriva koliko su promiskuitetni


Psiholog sa Univerziteta Linkoln u Velikoj Britaniji Ken Guo kaže da može da sazna koliko je muškarac promiskuitetan samo po načinu i dužini njegovog pogleda na žensko telo. Muškarci koji dugo gledaju u grudi ili bokove žene često su slobodniji, a oni koji brzo skrenu pogled su sramežljiviji i nije im prijatna pomisao na seks sa nepoznatom osobom.

Privlače ih nedostupne drugarice

Čak i ako vaš prijatelj ima devojku, velike su šanse da ga i vi privlačite, tako kažu istraživanja. Muškarac koji ima prijateljicu prema njoj će nesvesno razviti osećanja, pogotovo ako je ona u vezi s nekim drugim. To je sve posledica njihovog takmičarskog duha koji im ne da mira čak ni kada imaju devojku pored sebe.

Žele nekog sličnog sebi

Ne samo karakterno, nego i izgledom. Novo istraživanje pokazuje da je čak 37 procenata muškaraca sklonije izboru žene koja liči na njih same. Slične crte lica su im privlačnije, pa je sasvim time razumljivo zbog čega neki parovi izgledaju kao da su u rodu.

(T. Milić/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA