Koliko u vezi lažu žene, a koliko muškarci?

Iako veza treba da se bazira na iskrenom odnosu i međusobnom poverenju, i muškarci i žene podjednako znaju da upadnu u zamku intriga i laži, naročito kada je u pitanja tema o bivšim partnerima

  • 0

I muškarci i žene podjednako lažu o ljubavnoj prošlosti. Bez obzira na činjenicu da kvalitetna veza treba da se zasniva na poverenju i iskrenom odnosu, mnoge žene, kao i muškarci često upadaju u zamku intriga i laži, naročito kada su bivši partneri u pitanju. Nedavno istraživanje je pokazalo da gotovo ne postoji osoba koja je iskrena u vezi s ovim.

Naime, studija pokazuje da stvaran broj seksualnih partnera muškarci množe sa tri, dok žene tu brojku dele sa istim brojem.

Polovina ispitanika je priznala da je o tome lagala svoje partnere, a kao najčešći razlog navode zaštitu partnerovog ili partnerkinog ega ili osećanja. Međutim, ima tu i sebičnih razloga, pa je više od polovina ispitanih priznalo da to ujedno radi i kako bi se više svideli suprotnom polu.

Međutim, ne laže se samo o broju partnera, već i o načinu raskida, razlogu zbog kojeg je do raskida došlo, godinama, poslu, veličini grudi, težini, kao i finansijama.

Top deset najčešćih laži:

Broj seksualnih partnera - 52 odsto ljudi

Razlozi prekida s bivšim partnerom - 38 procenata

Novac potrošen na odeću - 33 odsto

Posao - 28 odsto ljudi

Finansijska situacija - 25 procenata ljudi

Godine - 18 odsto

Varanje - 16 procenata


Kilogrami - 12 odsto

Veličina grudi - 9 procenata

Prirodna boja kosa - 5 odsto

(T.Milić/hercegovina.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA