SEKS-TRIKOVI: Biblija iskusnih ljubavnika

Ukoliko želite da svojoj ženi priuštite zadovoljstvo kakvo do sada nije imala, vreme je da savladate sve trikove koje jedan mačo ljubavnik treba da zna. Tako ćete steći neverovatno samopouzdanje, a vaša dama će biti oborena s nogu

  • 1

Savladajte trikove iskusnih ljubavnika. Vreme je da ostavite svoju damu bez daha i da joj priuštite zadovoljstvo koje do sada nije imala. Žene vole kada ih muškarci osvajaju kako u krevetu, tako i van njega, a ukoliko ste dobri u tome, ne postoji šansa da ostanete kratkih rukava. Zapalite vatru u krevetu i priuštite joj eksploziju strasti. Ukoliko savladate ove trikove, jedno je sigurno - nijedna žena neće moći da ostane ravnodušna.

Ljubite je sve dok ne izludi

Mekani, nežni i zadirkujući poljupci vrlo su zavodljivi i jasno pokazuju da dobro znate šta radite. Važno je da imate na umu da, i kada akcija pod čaršavima postane ozbiljnija i približi se cilju, ne smete da stanete sa poljupcima. Ali nikada nemojte pokušavati da joj gurnete jezik najdalje što možete jer će to imati potpuno suprotan učinak. Jezik je, naravno, poželjan prilikom ljubljenja, ali u pravoj meri. Međutim, kako biste partnerku izludeli već na samom početku igre, praktikujte poljupce usnama.

Nemojte odmah skinuti svu odeću

Samo zato što ste već duže vreme zajedno, to ne znači da je poželjno da pre seksa jednostavno svučete odeću, bacite je na pod, zavučete se u krevet i kažete da ste spremni. Naime, žene žele da ih ljubite i da polagano, seksi skidate njihovu odeću. Iako drsko skidanje i brzo svlačenje odeće izgleda tako seksi na filmu, male su šanse da će vaša partnerka biti luda od strasti kada joj pocepate novu košulju. Osim toga, u prilog tome govori i nauka, dok istraživanja pokazuju da su muškarci spremni na seks nakon svega tri minuta predigre, ženama je za tako nešto potrebno više, oko dvadesetak minuta.

Neka vam ruke ne miruju

Ništa ne može više da uzbudi od dodira kože o kožu, a kada se žena seksualno uzbudi, celo njeno telo postaje osetljivije na dodire. Umesto da pokušavate da ruku stavite odmah "tamo dole", pričekajte još malo i posvetite se njenom telu. Milujte njene ruke, noge, stopala, leđa... Upoznajte celo njeno telo pre nego što krenete u pravu akciju.


Međutim, nikada ženu nemojte milovati kao da je gumena lutka, već je lagano mazite preko celog tela, dodirujući je samo vrhovima prstiju ne bi li ste što pre došli do željenog cilja. Osim toga, ako znate gde tačno treba da dotaknete svoju partnerku, ona će se brže uzbuditi, više želeti seks i samim time lakše postići orgazam. Znakovi koji će vam otkriti da je vaša dama u ekstazi su sledeći: duboko disanje, crvenilo lica, zatvorene oči, uzdisanje i brzo kucanje srca.

Ne zaboravite vrat

Važnost nežnih, vlažnih poljubaca i laganih ugriza ne treba potcenjivati. Pokušajte s laganim duvanjem na vlažnim mestima njenog vrata kako bi osetila žmarce. Osim toga, posvetite posebnu pažnju predelu vrata iznad leđa. Ono što svakako treba izbegavati je ostavljanje "ljubavnih ugriza" koje nijedna žena ne želi da nosi na vratu sledećih nedelju dana. Ovim savetima u prilog ide i nauka koja je dokazala da nežno dodirivanje ženinog vrata deluje opuštajuće i utiče na lakše doživljavanje orgazma.

Nežno postupajte s njenim grudima

Muškarci ponekad zbog neznanja vrlo grubo postupaju sa ženskim grudima. Kada je reč o osetljivosti ženskih grudi, razmišljajte kao o muškim testisima, pa samim time nežno postupajte s njima. Iako se ta osetljivost razlikuje od žene do žene, pravilo je da nijedna žena ne voli štipanje i zavrtanje bradavica, jako stiskanje grudi, kao ni ugrize. Većina žena uživa u sitnim poljupcima, lizanju bradavica, ali i laganom dodirivanju kružnim pokretima.

Takođe, nikada ne smete ignorisati ženske grudi za vreme predigre. Samo zato što ste ih nekoliko puta poljubili pre seksa, ne znači da ste završili celu stvar. Osim toga, uzmite u obzir i naučnu činjenicu da ženine grudi, kada je uzbuđena, nabubre i do 25 procenata, kao i da su u tom trenutku znatno osetljivije na dodir.

Ne zaboravite na guzu

Baš kao i grudi, ni zadnjicu ne smete izbegavati. Saznajte kakvi dodiri najviše odgovaraju vašoj partnerki, a ako voli malo grublju igru, slobodno se posvetite laganom udaranju po guzi. Ovo će je napaliti i više nego što mislite, a možete očekivati i eksplozivni orgazam.

Šapućite joj na uho

Dajte joj do znanja koliko vas uzbuđuje, a za poseban doživljaj lagano joj grickajte uho. Mali "prljavi" razgovori tokom seksa mogu da budu poprilično uzbudljivi, naravno, pod uslovom da se oboje osećate ugodno kada tako razgovarate. Osim toga, ne treba zaboraviti ni komplimente. Naime, nauka je dokazala da komplimenti ženu čine znatno samouverenijom.

(T.M./tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA