Elektrošokovi leče impotenciju!

Dobre vesti za sve muškarce koji pate od problema sa erekcijom. Mašina koja izaziva podrhtavanje tela predstavlja siguran lek za ovaj problem koji muči sve više pripadnika jačeg pola

  • 0

Radio-talasi koji izazivaju snažno podrhtavanje tela mogli bi da budu novi način za lečenje impotencije kod muškaraca. Naučnici kažu da novi izum, odnosno aparat koji ispušta na hiljade talasa, može da poboljša protoka krvi, a posebno njen dotok u penis.

Radi se o potpuno bezbolnom tretmanu, koji koristi tehnologiju sličnu onoj za razbijanje bubrežnih kamenaca vantelesno generisanim udarnim talasima. Na taj način stvaraju se novi krvni sudovi, a istraživanje u ranoj fazi pokazalo je da se radi o veoma delotvornoj metodi.

Zdrava prokrvljenost presudna je za postizanje i održavanje erekcije. Ako su krvni sudovi uski, do čega dolazi zbog njihove obloženosti masnim naslagama, to može znatno da smanji dotok krvi u tkivo penisa. Promene načina života i korišćenje Vijagre mogu da budu od pomoći, ali to nije uvek delotvorno. Novi tretman koji ne uključuje lekove koristi tehnologiju ekstrakorporalnih "šok talasa". Uređaj koji podseća na mobilni telefon koristi samo deset odsto snage u odnosu na uređaj koji se koristi za razbijanje kamena u bubregu.

Nije do kraja razjašnjeno kako uređaj deluje na krvne sudove, odnosno erekciju, ali testiranje obavljeno u bolnici Rambam u Izraelu, čiji rezultati su objavljeni u časopisu "European Urology", pokazuju da je bilo efekta. Uređaj je isproban na 20 muškaraca uzrasta od 33 do 68 godina, koji su imali problema sa erekcijom i do tri godine pre testiranja i pokazalo se da su oni postigli znatan napredak u pogledu vremena trajanja erekcije i krutosti penisa. Većini muškaraca više uopšte nije bila potrebna terapija lekovima u narednih šest meseci.

(kliX.ba; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA