SEKS-STRAHOVI: Čega se muškarci plaše u krevetu

Iako su žene obično te koje muče mnogi seksualni starhovi, muškarci ne prolaze nimalo bolje. Nedavna istraživanja su pokazala da i muškarci imaju svoje strahove kada je u pitanju seks

  • 0

Muškarci imaju svoje seks-strahove, baš kao i žene. Iako se prave važni i hrabri, i pripadnici jačeg pola po glavi vrte stvari koje ih u seksu i te kako zastrašuju. Nedostatak samopouzdanja i nedovoljna opuštenost rezultat su mnogih briga koje čak i mačo tipove snalaze u krevetu. A evo i čega se muškarci plaše da im se ne desi u spavaćoj sobi.

Polno prenosive bolesti

Ovoga se boje i muškarci i žene. Niko ne želi da bude bolestan. Obavezno koristite prezervative jer oni najbolje štite od svih nedaća koje možete da navučete tokom seksa. Ako niste sigurni u svoju partnerku, najbolje bi bilo suzdržavati se od odlaska u krevet.

Veličina penisa

Mnogi muškarci se brinu zbog dužine svog penisa. Boje se da svojim centimetrima neće uspeti da zadovolje partnerku, kao i da će podbaciti kao ljubavnici. Zbog takvih strahova se ujedno i dešavaju greške u krevetu. Međutim, muškarci zaboravljaju da će partnerka više uživati ako muškarac zna da koristi ono što ima na najbolji način. Veličina nije bitna.

Loš seks

Mnogi muškarci se boje lošeg seksa. Tačnije, boje se da partnerka neće ispuniti njihova očekivanja. Od toga posebno strahuju pre prvog seksa s novom devojkom. Uzrok je to što očekuju isuviše, naročito ako je u pitanju žena ka kojoj su počeli da razvijaju emocije. To što se žena nije odmah u krevetu pokazala kao vrhunski stručnjak, ne znači da je nužno loša ljubavnica. Možda i ona ima svoje strahove.

Vreme trajanja seksa


Muškarce opterećuje i trajanje seksa. Da li je ovo prekratko? Možda predugo traje? Muškarci žele pohvalu nakon seksa pa im je zato važna i ova vremenska dimenzija. Ako prebrzo ejakulirate, obratite se lekaru i vidite što može biti rešenje vašeg problema. Ako pak teško dolazite do vrhunca, razmislite šta je to što dovodi do toga. Obično su problemi psihološke pozadine u pitanju pa ne bi bilo loše da porazgovarate s nekim o tome.

Izostanak erekcije

Ovo je možda najveći strah svih muškaraca - zakazivanje u ključnom trenutku. Muškarcima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihološke teškoće. U nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode. Prestanite toliko da razmišljate o tome. Ako ne možete, potražite stručnjaka za razgovor koji će vam pomoći da svoju koncentraciju usmerite na nešto drugo.

Trudnoća

Ovo je strah broj jedan kod mnogih muškaraca, posebno ako veza nije postala još ozbiljna. Oni se jako plaše da će im devojka zatrudneti, što im stvara snažan pritisak. Rešenje je iskren razgovor s partnerkom. Toga se ne treba bojati jer verovatno i ona strahuje od istih stvari.

(T.M./tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA