Da li će biti oboren svetski rekord u najdužem poljupcu?

Tajlandski parovi počeli su maratonsko takmičenje u ljubljenju koje se tradicionalno održava svake godine uoči dana svetog Valentina, a parovima je cilj da obore svetski rekord i osvoje vredne nagrade

  • 0

Ovaj zanimljivi maraton održava se na tajlandskoj plaži u Pataji, koja je oko 100 kilometara udaljena od Bangkoka, a sedam parova pokušaće da obori svetski rekord u najdužem poljupcu koji trenutno iznosi oko dva dana. Glavni preduslov za ovo takmičenje je da parovi ne odvajaju svoje usne ni za vreme odlaska u toalet, kao ni za vreme obroka.

Maraton je počeo juče i trajaće do 14. februara, a par koji uspe da se ljubi duže od 46 sati, 24 minuta i devet sekundi osvojiće vredne nagrade. Taj rekord postavili su 2011. godine tridesetjednogodišnja Lakana Tiranarat  i njen suprug Ekačaj, koji su se vratili sa željom da ove godine nadmaše sami sebe.

- Trudićemo se da ovo odradimo bolje nego prošle godine, možda čak i malo duže. Videćemo kakvi će biti drugi takmičari, ali mi ćemo dati sve od sebe – poručila je pred početak takmičenja Tiranarat.

Svaki par za sebe ima jedan kvadratni metar prostora, hrana i piće se uzimaju na slamku, a pošto čak i upotreba četkice za zube može rezultirati razdvajanjem usana, svi strahuju od diskvalifikacije. U toalet se odlazi zajednički i u prisustvu sudije.

Organizatori maratona su istakli da je ovogodišnji broj takmičara znatno manji jer je prilično teško oboriti prošlogodišnji rekord.

- Prošlogodišnji svetski rekord od 46 sati, 24 minuta i devet sekundi je veoma teško pobiti. Takmičari moraju da budu strpljivi kako bi dokazali svoju ljubav – rekao je jedan od organizatora.

Onaj par koji obori rekord dobiće kao nagradu dijamantski prsten u vrednosti od 3.333 dolara i hotelski vaučer u dvostrukoj vrednosti.


(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA