Ženski potezi koje muškarci pogrešno tumače

Period upoznavanja i muvanja zna nekad da bude komplikovaniji nego što se misli. I muškarci i žene su podjednako skloni igricama koje deluju zabavno u početku, ali nažalost, i da dovedu do pogrešnih zaključaka

  • 0

Ljubavne igrice mogu da budu slatke, ali u isto vreme i da zakomplikuju stvari. Nekada je bolje odmah baciti karte na sto, međutim, u ljudskoj je prirodi da jednostavnost nije uvek prioritet.

Razmenjivanje dvosmislenih SMS poruka, izigravanje nedodirljive žene ili mačo muškarca, samo su neke od uloga u koje se stavljaju pripadnici oba pola prilikom upoznavanja.

Međutim, i žene i muškarci imaju svoje granice kada su igrarije u pitanju. Ukoliko se ta granica probije, dolazi do pogrešnih zaključaka koji mogu da rezultiraju prekidom komunikacije. Evo koje ženske poteze muškarci znaju pogrešno da protumače.

Duhovitost

Preterana i slobodna duhovitost je uvek poželjna u društvu, međutim, kod muškaraca može da izazove i nepoželjne efekte. Dobar smisao za humor se čini kao nešto što će osvajati redom sva srca, ali stvari nisu tako kristalne uvek. Naime, ukoliko se prilikom upoznavanja rukovodite preteranim dozama humora, muškarac vrlo lako može da pomisli da mu se vrlo "providno" nabacujete, što može da ga odbije od cele priče.

Nedodirljivost

Žene obožavaju da između sebe i muškarca stvaraju imaginarne zidove koje pripadnik jačeg pola treba da preskoči kako bi došao do cilja, baš kao u bajkama. I to je u redu, ali samo izvesno vreme. Preterana "nedodirljivost" posle izvesnog vremena muškarcima zna da stvori sasvim drugačiju sliku o ženi i da ih natera da promene smer. Upravo zbog toga treba imati granicu i ne preterivati sa preprekama.


Navalentnost

Muškarac je taj koji pokreće inicijativu, tu nema dalje priče. Žena može na suptilan način da da muškarcu do znanja da ima zeleno svetlo, ali muškarac je taj koji odlučuje da li će to svetlo da iskoristi ili ne. Ukoliko mu se dopadate, nema dileme. A ukoliko želite da stvorite pogrešan utisak, vi navalite slobodno. Ukoliko pak ne želite da prokockate šanse, budite žena u pravom smislu te reči i pustite ga da vas osvaja. Ukoliko ne želi, eto vama nove prilike odmah iza sledećeg ćoška.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA