Vijagra i ženama garantuje orgazam

Popularna pilula vijagra, koja je spasla seksualni život milionima muškaraca širom sveta, može pomoći i nekim ženama, tačnije samo onima koje su uzimale antidepresive

  • 0

Slično kao što pomaže muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije, vijagra pomaže ženama da dožive jači orgazam, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Americi, na Medicinskom fakultetu u Novom Meksiku.

Naučnici su otkrili da su žene na antidepresivima koje su uzimale malu plavu pilulu imale bolja seksualna iskustva nego žene koje su išle na psihoterapiju.

Istraživanje je sprovedeno na 98 žena koje su se žalile na probleme sa seksualnom disfunkcijom, uključujući izostanak orgazma, zakasneli orgazam, nedostatak seksualnog uzbuđenja, a čija se depresija smanjivala zbog uticaja antidepresiva. Tim je ženama rečeno da uzimaju vijagru dva sata pre seksa tokom osam nedelja, ali je polovini žena bio dat placebo umesto pravog leka.

Nakon osam nedelja 73 odsto ispitanica iz grupe koja je uzimala placebo izjavilo je da nema poboljšanja, a samo 28 odsto žena iz druge grupe, koja je uzimala vijagru, reklo je to isto.

(NoviMagazin.rs; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA