ŽENIĆU SE JA: Ovo su osobine idealne supruge

Muškarce nije lako naterati na brak. U njihovoj je prirodi da žele što duže da uživaju i da se zabavljaju. Međutim, kada naiđu na pravu, onda nema dileme

  • 0

Muškarci na osnovu ženinih osobina procenjuju da li sa njom žele samo da se zabavljaju ili planiraju da je odvedu pred oltar. Ono što odvaja dame koje su pogodne za udaju od drugih je ponašanje i pogled na određene stvari. Iako su muškarci skloni što dužem švrljanju i izbegavanju "okova", kada se pojavi prava, sve pada u vodu.

Evo šta treba da ima žena koju muškarci žele za suprugu.

Ona je uzbudljiva i uvek drugačija

Tip žene koju muškarac vidi kao svoju suprugu izaziva u njemu osećanja uzbuđenja i iščekivanja. Ona to radi tako što je spontana i pomalo nepredvidiva. Ima različite interese i otkriva različite aspekte sebe. Ne dopušta da joj je život statičan i time razbija mit da je brak jednak dosadi. S njom je život avantura. Ostavlja utisak da stalno ima nove ideje i aktivnosti na umu.

Zaista voli seks

Kada se žena trudi da u seksu uključi kako telo, tako i um, ona u muškim očima automatski prelazi iz pozicije devojke u poziciju žene za brak. Muškarci žude za erotičnim seksom, ali istovremeno žele vođenje ljubavi s emocijama koje ih duboko povezuju s partnerkom. Ono što takođe navodi muškarce da razmišljaju o braku je kada se žena konstantno trudi da održi strast. Najveći strah muškarca je da će odličan seks, zbog kojeg je poželeo da mu devojka bude buduća žena, jednog dana pasti u drugi plan. Žena koja se trudi da održi seksualnu energiju predstavlja ostvarenje muškog sna.


Jasno daje do znanja da on nije njen ceo svet

Muškarcu laska kada shvati da njegova devojka misli najbolje o njemu, ali mu je manje privlačno ako shvati da je on njen ceo svet. Zato devojka koja zadrži svoju nezavisnost za sebe, čak i kada veza postaje ozbiljna, definitivno ima osobine supruge. Žena koja potpuno zavisi od muškarca je nešto što je apsolutno zastrašujuće za svakog pripadnika jačeg pola. Muškarci ne žele žene koje ih guše već je idealna ona devojka koja vidi odnos kao čvrsto partnerstvo u kojem oboje imaju zasebne ličnosti.

Pokazuje mu koliko joj je važan

Muškarci se najbrže skrase sa ženom koja pokazuje svoju nežnu stranu i pokazuje mu da, bez obzira što se događa, ona čuva njegova leđa. Muškarci gledaju na život kao na borbu ili rat koji treba da dobiju i žele nekog ko će biti na njihovoj strani svo vreme. To ne znači da žena treba da mu glumi mamu ili da mu pomaže pri svakoj sitnici već da radi male stvari koje mu daju do znanja da joj je stalo.

Ona ga podstiče da bude najbolji u onome što radi

Muškarci ne žele devojku koje će im naređivati već žele podršku u njihovim ciljevima i podsticaj da budu bolji u onome što rade. On se divi ženi koja ga ohrabruje dokle god ona ima najbolje interese na umu i ne pokušava da ga stavi u određene kalupe. To znači da mu ne dopušta da zanemari svoje ciljeve i odustane. Iako se to ponekad čini kao teška ljubav, žena mu pomaže da ostvari ciljeve i on je izuzetno ceni zbog toga.

( T.Milić / cosmopolitan.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA