Pet seks-poza koje muškarci obožavaju

Muškarci padaju na žene koje znaju da im prirede vatromet u krevetu. Ukoliko ste vi jedna od njih, treba da znate sa kojim pozama nikada nećete pogrešiti

  • 6

Muškarci padaju na žene koje znaju da zavode i koje su prave lavice u krevetu. Seks im je jako važan i ukoliko ste ih osvojili na tom polju, osvojićete ga na svakom. Baš zbog toga treba da budete svesni seks-poza u kojima pripadnici jačeg pola najviše uživaju i to svi do poslednjeg. Vreme je za malo seksualne edukacije, a potom i za praksu među čaršavima. Evo šta treba da potencirate kako biste zadovoljili svog partnera.

Doggy style

Muškarci obožavaju kučeći stil. Žena se spusti na ruke i noge i zauzme potčinjeni položaj, što je zapravo ono glavno što mnoge muškarce pali. U takvoj pozi muškarac je dominantan i on vodi igru, a to im se jako dopada. Osim toga, takva poza muškarcu omogućava lakše i dublje penetriranje u partnerku pa se stiče utisak da mu je penis duži. Ne treba zanemariti ni pogled na guzu koji mu je priušten u ovoj pozi.

Oralni seks

Nijedan muškarac ne odbija oralno zadovoljavanje. Dobar oralni seks san je svakog muškarca. Krenite najpre nežnim i blagim dodirima, a potom na nešto jače dodirivanje. Nakon što ste ga neko vreme zadovoljavali rukom, počnite lagano da ga dodirujete usnama. Koristite se i rukama i usnama, a njegovi uzdasi neka vam budu putokaz. Ako ga još iznenadite iniciranjem oralnog seksa na neočekivanom mestu, njegovoj sreći neće biti kraja.

Gnezdo

Ova poza veoma zbližava partnere, posebno što oboje mogu da budu malkice pasivniji. Lezite na stranu, okrenite mu leđa, a on neka bude priljubljen uz vas prednjim delom svoga tela. Zadnjicu izbacite prema njemu i vodite ritam penetracije. Ova poza omogućava dodirivanje klitorisa, a to možete da činite kako vi sami, tako i vaš partner. U ovoj pozi zadovoljstvo je garantovano za žene, ali i za muškarce jer njih još više pali kada vide da znaju i mogu da zadovolje partnerku.

Kada je žena gore


Ovu pozu muškarci obožavaju i ako želite da ga usrećite u svakom pogledu, vreme je da se malo potrudite. Možete je izvesti na različite načine: okrenite leđa prema njegovom licu ili ga pak gledajte ravno u oči. Možete se pomerati gore-dole ili napred-nazad, a možete i kružno da okrećete bokove. Osim velikog zadovoljstva, dodatni podsticaj je što će uživati i u pogledu na vaše seksi telo.

Umrežena poza

Ova poza se muškarcima dopada, ali je većina retko praktikuje. Promenite to. Oboje lezite na bok, ali budite okrenuti jedno prema drugom. Vaš je zadatak da ga obuhvatite nogama, odnosno jednu njegovu nogu. Tako ćete biti vrlo blizu dok se odvija penetracija. Zbog ravnoteže biće potrebno da se pridržavate jedno za drugo. Inače, ovo je poza u kojoj žene lako doživljavaju orgazam.

(T. M. / haber.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA