NE ŠTEDITE REČI: Muškarci vole komplimente

Ukoliko ste mislili da su muškarci stvoreni da dele komplimente, ali ne i da ih primaju, prevarili ste se. Nedava istraživanja su pokazala da im reči hvale znače koliko i ženama

  • 0

Muškarci vole da dobiju kompliment, podjednako kao i žene. Iako je u njihovoj prirodi vipše da ih dele, izgleda da su žene zaboravile da i pripadnici jačeg pola imaju dušu i da vole kada čuju iskrene pohvale.

Upravo zbog toga treba da budete svesni značaja koji sa sobom nose reči hvale i da ih priuštite svom muškarcu svakog dana, bilo da se radi o sitnici ili o krupnoj stvari. Evo šta bi muškarci voleli da čuju od svojih žena.

Mnogo si zgodan, obožavam tvoju zadnjicu

Jedna je stvar reći muškarcu da dobro izgleda, ali ako mu kažete što ga to čini posebnim, dobićete dodatne bodove. Morate mu s vremena na vreme nahraniti ego. A ako pritom nežno dodirnete deo tela koji hvalite, dodaćete celoj situaciji posebno uzbuđenje.

Moje te prijateljice obožavaju

Muškarci znaju da prijateljice igraju važnu ulogu u životu svake žene. Ako prijateljice ne misle da je on dovoljno dobar, njihovo mišljenje može čak i da sabotira vezu. Upravo zbog toga kada mu kažete da ga vole i vaše prijateljice, biće srećan i opušten jer su najgore opasnosti prošle.

S tobom se osećam sigurno i zaštićeno


Svaki muškarac želi da pruži ženi osećaj zaštićenosti i sigurnosti. Ukoliko mu to sami potvrdite, učinićete ga jako srećnim. Muškarac koji vas voli trudi se da se osećate dobro, tako da mu morate dati do znanja da njegov trud daje rezultate i nije uzaludan.

Rođen si za taj posao

Prepoznajete li njegove kvalitete u poslu? Ako je vaš odgovor potvrdan, savetujemo vam da ga glasno pohvalite jer ćete ga tako učiniti ponosnim. Muškarcu puno znači kada žena pokaže da se divi njegovom znanju i trudu.

Tvoji prijatelji su super

Muškarci ne vole kada  žena stalno ima prigovore na njegov izbor prijatelja, jer mu je, baš kao i damama, izuzetno bitno društvo. Ne morate nužno da se slažete s njegovim prijateljima, ali ako vidite da se on oseća lepo u njihovom okruženju, dajte mu to do znanja. Njemu će to biti znak da poštujete, kako njega, tako i njegove izbore.

Uživam kada sam sa tobom

Ovo je muškarcu veliki kompliment. Zašto? Pokazuje da ga volite ne zbog njegovog izgleda, statusa ili novca, već zbog toga kakav je čovek. A za njega je to velika stvar.

Moj tata kaže da si super

Animozitet između oca i dečka njegove ćerke uvek postoji i zato je muškarcima izuzetno važno da se dokažu u toj situaciji. Ako mu date do znanja da je uspeo u tome, oslobodićete ga velikog tereta. Slobodno mu ovo recite kada primetite da ga vaš otac zaista prihvata.

( T. Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA