EROTSKA KUPKA: Najbolja poza za seks u kadi

Ukoliko ste seksualni avanturista i volite da eksperimentišete, na pravom ste mestu. Vreme je da nakon stresnog posla napunite kadu, sipate mirisne soli, a potom sve to lepo začinite svojom ljubavnom polovinom

  • 1

U seksu uvek treba ekperimentisati. Čovek je stvoren da bi uživao i istraživao sve što ono lepo što mu se tokom ovog jednog života pruža. A mogućnosti su razne i velike, naročito kada pričamo o seksu. Seks svi vole, bez seksa svi ne mogu i u seksu svi uživaju.

Ipak, da biste uživali još više, morate da se potrudite da unosite inovacije u vaš seksualni život, da isprobavate ono što do sada niste probali i da se potrudite da u svemu tome lepo i uzbuđujuće bude i voljenom biću i vama.

Mi smo tu da vam malo pomognemo pa ćemo vas uputiti na koristan savet koji se tiče seksa u vrlo zanimljivom delu kuće koji može biti baza za odličan seks. U pitanju je njeno visočanstvo - kada. Evo šta treba da uradite kako biste oboje maksimalno uživali.

Žena zahvata muškarca nogama i seda mu u krilo, licem okrenutim ka njemu. Podlaktice treba da postavi na ivici kade da bi joj bilo lakše da se podiže i spušta. Ova poza je odlična za ženinu G-tačku, jer joj omogućava da kontroliše tempo i da lako menja ugao pomerajući se napred-nazad.

Osim toga, muškarac bez problema može da se posveti ženinim grudima i klitorisu.

Iako je seks u kadi uzbudljivo iskustvo, doktori savetuju da se ne praktikuje prečesto, jer voda može da razblaži ženinu prirodnu vlažnost i dovede do povećanog rizika od infekcija.

( T.M. / cdm.me )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA