IZ MUŠKOG UGLA: Ženska tetovaža je poziv na seks

Britanski stručnjaci odlučili su da ispitaju kako muškarci reaguju na devojke sa tetovažom kao i šta je prvo na šta pomisle o njima

  • 0

Muškarce privlače devojke sa tetovažom više nego one pripadnice nežnijeg pola koje su bez njih. Naime, reč je o rezultatima nedavno sprovedenog britanskog istraživanja koje je pokazalo da muškarci ženske tetovaže smatraju izuzetno seksi i vrlo jasnim pozivom na seks

Upravo zbog toga je studija pokazala da većina muškaraca najpre prilazi devojci koja ima tetovažu na telu jer veruju da će je lakše smuvati i brže odvući u krevet.

Da bi ovo dokazali, istraživači su izabrali preko 30 muškarca i zamolili ih da ocene i izaberu najzgodnije od 59 devojaka. Grupa muškaraca izabrala je jedanaest od ukupnog broja njih.

Naučnici su zatim zamolili svaku od jedanaest devojaka da same odu na plažu i da, u crvenom bikiniju, čitaju knjigu. Devojke su morale u jednom trenutku da budu bez tetovaže, a u drugom da imaju tetovažu na donjem delu leđa.

Iznenađujuće je da, ne samo da su muškarci u 24 odsto slučajeva prilazili pre tetoviranim devojkama, nego su se i za deset procenata brže nabacivalo istim, odnosno trebalo im je 10 minuta manje nego kada su prilazili devojci koja nema tetovažu.

U drugom delu studije, muškarci su dobili zadatak da provere koliko devojaka je spremno na seks već na prvom dejtu. Devojke sa tetovažama su bile spremne i na flert i na seks već prve noći.


Muškarci tetovažu doživljavaju kao reklamu koja poziva na seks jer, prema njihovom mišljenju, tetovaža ukazuje na lakši pristup kod devojaka.

( T.M. / cosmopolitan.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA