Na koju pozu se muškarci najviše pale?

Poznati seks-guru, Džejmi Vaksman, kaže kako muškarci katkad imaju životinjske porive, pa samim time ne začuđava činjenica da im je omiljen seks poza upravo doggy style

  • 2

Skoro da nema muškarca koji ne obožava seks pozu poznatiju kao "doggy style", što zbog dubine penetracije koju mu ova poza omogućava, što zbog predivnog pogleda na žensko telo.

Američka voditeljka Amanda de Kadenet, koja često u svojim emisijama voli da vodi škakljive teme i postavlja direktna pitanja mnogim holivudskim zvezdama, uspela je da nakupi odgovore većeg broja muškaraca koji su odgovarali na pitanje "Koja im je poza najdraža?". Ne treba vam puno da pogodite da je odgovor upravo bio - zguza!

Iako "doggy style" nije poza u kojoj žene najviše uživaju, ona izuzetno pali muškarce koji su je pored svih mogućih varijanti i akrobacija stavili na prvo mesto. Međutim, kako se žena ne bi osećala zapostavljeno, postoji par trikova koji mogu da joj pomognu da u ovoj pozi uživa još više.

Ženska dominacija

Kada muškarac leži na leđima, sedite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu kako biste mogli da kontrolišete koliko duboko ulazi u vas. Žena u tom slučaju ima kontrolu nad tempom seksa i ova poza joj najviše stimuliše G-tačku i gotovo garantuje orgazam. Što se muškaraca tiče, on će svakako uživati u pogledu.

Skupite kolena


Logično je da, kada partner ulazi u vas otpozadi, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije penetrira u vas. Ali evo jedan trik koji će vam omogućiti da više uživate u tome. Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite kolena jedno uz drugo.

Tako ćete imati osećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jeste. Plus, što su njegova kolena razmaknutija, lakše će mu biti da se sagne preko vas i kako bi vam dodirivao klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

( T.M. / index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA