Kako da znate da se neki tip stvarno "primio" na vas

Prvi utisak ljudi stvaraju već nakon 30 sekundi. Prema istraživanjima, žene mnogo brže ostavljaju utisak na muškarce, samo što većina njih nije toga svesna. Vreme je da saznate kakav ste utisak ostavili na tog zagonetnog momka

  • 1

Žene često plene svojom pojavom, a da toga nisu ni svesne. Dokazano je da mnogo češće i brže ostavljaju jak utisak na muškarce, nego obratno. Baš zbog toga treba da budu upoznate s utiskom koji ostavljaju kako bi znale šta im je dalje raditi.

Ukoliko niste sigurni šta frajer misli o vama, vreme je da otkrijete. Postoje jasni znakovi koji vam ukazuju da je zagrejan za vas ili da ipak nije. Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Ignoriše prijatelje i pozive

Ako ste na prvi pogled osvojili njegovo srce, on će brzo i nemilosrdno stati na kraj svemu što ometa vaš razgovor. Zazvoni li mu telefon ili mu priđe prijatelj, razgovor će završiti pre nego što ga je i započeo. Potpuno je usredsređen na vas i ignoriše sve ostalo, čime poručuje da mu je svaka sekunda sa vama dragocena.

Sebično želi svu vašu pažnju 
samo za sebe

Ako niste sami ili su s vama u društvu i drugi muškarci, on automatski postaje brbljivac. Kada strepi da će vašu pažnju zaokupirati drugi muškarac, radi sve i svašta, čak i budalaštine, samo da bi vas ponovo privukao.

Strategija slučajnog susreta


Ako ste mu se svideli, on će pronaći način da vas ponovno vidi. Ukoliko vam postavi pitanje "Šta radiš sutra" ili "Kakvi su ti planovi za vikend", on ima skrivenu nameru da vas "slučajno" sretne.

Ne prestaje s komplimentima

Divna si, imaš prekrasan osmeh, ta haljina ti savršeno pristaje... Dok vas obasipa bujicom komplimenata, muškarac vam otvoreno daje do znanja da ste mu privlačni.

Vitez na belom konju

Ako mu se dopadate, muškarac se ponaša zaštitnički. On će na neki svoj način pokušati da predvidi i spreči svaku potencijalnu opasnost čime vam podsvesno šalje poruku da želi da bude vaš zaštitnik.

Želi da se osećate lepo

Ukoliko mu je stalo, zapitkivaće vas stalno o tome da li se osećate prijatno, da li je sve u redu i treba li nešto da učini kako bi se osetili još lepše. Ta brižna pitanja i silan trud koji on ulaže samo kako bi vam ugodio pouzdan su dokaz da ste ga očarali.

( T.M. / 24sata.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нај српкиња

    29. maj 2013 | 21:54

    To je to :) u vezi smo 6 godina i savrseno nam je.. A sto se tice ovoga.. Recimo da se moj on bas nasao u ovom tekstu <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA