Pet najvećih ženskih grešaka u seksu

Mnoge žene se u spavaćoj sobi rukovode razmišljanjima koja im nikako ne idu na ruku. Štaviše, čine ih lošim ljubavnicama

  • 0

Žene nisu nepogrešive. Neke od ideja sputavaju ih da budu dobre ljubavnice i fantastične u krevetu. Poznati seksolog Trejsi Koks napominje da mnoge dame greše, a da pri tom nisu svesne ni svojih poteza, ni muškarčevog nezadovoljstva.

Međutim, ukoliko je ženama zaista bitno da zadovolje svog muškarca, trebalo bi da izbegavaju neke od ovih poteza.

Muškarci uvek žele seks

I muškarci, baš kao i žene, osećaju brojne pritiske savremenog društva. To znači da se tokom dana fokusiraju i na neke druge stvari u životu, a ne samo na seks. Trejsi Koks napominje da muškarci nisu vibratori koje možete da uzmete kad god vam se prohte.

Seks je gotov kada muškarac svrši

Verovali ili ne, mnoge žene veruju u ovo. Istina je da ima i puno muškaraca koji tako misle, ali ne oni vrhunski ljubavnici. Oni vas neće ostaviti na cedilu ako vi niste gotovi. Za vaše zadovoljstvo mogu da posluže i drugi delovi njegovog tela, a ne samo penis. Dakle, i nakon što on završi, može da vas odvede do ludila. Ako pored sebe imate muškarca koji smatra da je sve gotovo nakon njegovog orgazma, objasnite mu kako stoje stvari.

Muškarcima je seks samo seks i tu nema emocija


Muškarci vrlo često žele seks kako bi se osećali poželjno. Seks je za muškarce, prema rečima Trejsi, iskonski oblik davanja. To je način da se on oseća prihvaćenim, kako fizički, tako i emotivno.Toga nisu svesni čak ni mnogi muškarci, a oni koji jesu to nikada neće jasno i glasno priznati. Pomoću seksa on dokazuje sebi da nije sam, kao i da je prihvaćen i poželjan.

Muškarci znaju kako seks treba da izgleda

Seks sa svakom ženom je različit. Što jedna dama voli, druga izbegava i tako u krug. Upravo zato je važno da žene muškarcima daju svojevrsne instrukcije. On ne može da čita vaše misli i ako želite da seks izgleda drugačije, lepo mu to recite i pokažite, on neće imati ništa protiv. Štaviše, uživaće.

Promene u seksu nisu znak preljube

Vaš muškarac insistira na promenama i osvežavanju seksa, a vi ste ubeđeni da je to znak prevare? Ovakvo verovanje je samo pokazatelj da nemate samopouzdanja. Sve što se ponavlja brzo dosadi. Tako je i u seksu. Ako on želi da uvede neke novosti, to je znak da vas želi pored sebe i da nije otišao nekoj drugoj ženi. Otvorite um i ne budite nepristupačni. Možda vam se i dopadne to što ima da vam predloži.

( T.M. / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA