Šta žene mogu da nauče o seksu od muškaraca

Seks je važan deo života. Obožavaju ga podjednako i muškarci i žene, ali se ipak stiče utisak da muškarci uživaju više u njemu. Upravo zbog toga, žene bi trebalo da se ugledaju na muškarce kada su neke seks stvari u pitanju

  • 2

Muškarci više uživaju u seksu od žena. Iako dame podjednako vole igre u krevetu, čini se da ne umeju u potpunosti da se opuste i da uživaju, već su, za razliku od pripadnika jačeg pola, sklone preteranom analiziranju.

Međutim, seciranju mesta nema, već bi trebalo više da se posvete sopstvenom užitku i prepuštanju čarima koje sa sobom nose seks igre. Dame, vreme je da manje mislite, a više uživate, baš kao što to rade muškarci. Evo na koje muške poteze bi trebalo da se ugledate.

Ako žele seks, nema prepreka

Za razliku od žena, muškarci kada žele seks ne moraju prvo da odrade kompletnu pripremu. Žene se ne upuštaju u seks ako nisu sveže depilirane ili ako se boje da su se oznojile. Muškarci nemaju takvih problema i oni opušteno odlaze u krevet, ne razmišljajući. Oni se ne zamaraju detaljima, prepuštaju se uzbuđenju i znaju istinski da uživaju.

Pale se na detalje

Žene znaju dugo da se spremaju kako bi uzbudile svoga muškarca. Međutim, činjenica je da muškarce uzbuđuju detalji na koje vi ni ne pomišljate. Na primer, sedite zajedno na kauču, vi ste u kućnom izdanju, nagnete se i slučajno otkrijete golo rame. U tom trenutku njegova seksualnost počinje da se budi, a vi uopšte nemate ideju šta se dogodilo.

Vole svoje međunožje, baš kao i žensko


Muškarci sa svojim međunožjem imaju blizak odnos i uživaju u njemu. Smatraju da su lepi i da je sve baš onako kako treba da bude. Kod žena je potpuno drukčija priča pa muškarci vrlo često ne mogu da shvate zašto ona ne želi da skine gaćice. Njima je potpuno nepojmljivo da prepreka za seks može da bude to što niste sveže depilirani. Oni ionako ne obraćaju pažnju na takve sitnice jer vole vaše međunožje baš kao i svoje.

Užitak bez analize i razmišljanja

Neverovatno je o čemu sve žene razmišljaju tokom seksa. Jesam li debela? Kako mi izgleda stomak? Vidi li mi se celulit? To su samo neka od pitanja koja se motaju po ženskim glavama. Kod muškaraca je situacija potpuno drugačija. Oni se potpuno opuste, uživaju i ne razmišljaju o ničemu, osim o seksu u tom trenutku. Nema analiza, u pitanju je čisti užitak.

Vole kad ih "podstaknete"

Ako ga iznenadite i inicirate seks, njegovom penisu trebaće malo više pažnje kako bi bio spreman za sve ono što vi želite. Muškarcima nije problem da pokazuju da nisu potpuno spremni za seks i da je pomoć žene dobro došla. Žene pak pristaju na seks čak i kada nisu uzbuđene. Trebale bi da se ugledaju na muškarce i da zahtevaju od svog partnera da ih uzbudi tako što će se najpre pozabaviti njihovim klitorisom.

( T.M. / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    2. jun 2013 | 00:30

    Ma ti si, Mani, ribetina. A on je čudo prirode. Navi sat za buđenje iz sna.

  • mani

    1. jun 2013 | 21:33

    Dok mu pridjem zaglim i piljubim spreman je ...za svaku vrstu ne trbam ceka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA