Pet tipova žena s kojima morate da spavate pre braka

Muškarci su po prirodi stvari skloni šaranju i čestim vezama i vezicama. Međutim, sada imaju i blagoslov za to, uz napomenu da nije važan broj, već tip žena sa kojima su bili

  • 4

Žena ima, ne zna im se broj. Upravo ova činjenica baca nekada muškarce u teške dileme. Često im je bitniji kvantitet od kvaliteta, pa niti biraju vreme, niti mesto kako bi se nasladili seksom.

Međutim, prema rečima doktorke Gilde Karle, eksperta za veze, broj žena je manje bitan u odnosu na tipove sa kojima muškarci stiču seksualno iskustvo. Postoji pet vrsta žena sa kojima muškarci treba da provedu neko vreme kako bi na osnovu raznolikog saznanja mogli da prepoznaju pravu ljubav, u trenutku kada naiđe.

Starija žena

Starije žene su bile na različitim mestima, videle različite stvari i imaju prefinjenost i mudrost koju muškarac može da upije poput sunđera. A i ko ne bi u krevetu želeo iskusnu damu?

Muškobanjasta žena

Svaki muškarac treba da iskusi tu retku vrstu devojaka koje izgledaju i pričaju kao žene, ali obožavaju sport i akcione filmove i ponekad vole da se ponašaju kao dečko. Ovaj tip žene je toliko sličan vašim drugovima da pored nje zaboravljate da pazite na ponašanje, što je dobra stvar, jer zbog toga postajete opušteniji inače među ženama.

Devojka slobodnog duha


Ovaj tip žene uvek zastane da pomiriše ruže. Ona je kreativna, spiritualna, spontana, možda pomalo rasejana i oslanja se više na instinkt i inspiraciju nego na razum i planiranje. Zašto je to dobro za vas? Da vas oslobodi strogih načina na koje radite stvari i da vam pokaže da ne mora sve da bude savršeno i isplanirano. Drugim rečima, da se opustite i uživate u drugačijim stvarima nego što ste navikli.

Intelektualka

Muškarci se češto plaše pametnih žena jer imaju ranjivi ego i ne žele da se osećaju manje vrednim. Prava šteta, pošto one bistrije ne samo da čuvaju vaš um od uspavanosti, već vam mogu pomoći da cenite svaki aspekt žene i da savladate činjenicu da i žena može da bude bistrija od vas.

Zavodnica

Jako maštovita žena sa zdravim libidom potrebna je svakom muškarcu, ali ne kako bi zadovoljila vaše najskrivenije fantazije. Svaki muškarac treba da uvrsti ovaj tip žene na svoju listu jer će mu ona pomoći da vrlo brzo shvati da čisto fizička intimnost nije dovoljna  da održi vezu.

(T. M. / cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Polic

    31. maj 2013 | 15:02

    Zar je moguce da u Srbiji jos ljudi ne shvataju da je zivot vise od seksa, jela, pica i provoda? Mnogo je vaznije ziveti zivot vredan zivljenja, a u takvom zivotu nema mesta nemoralnom ponasanju. Biti sa pet vrsta zena je cista manipulacija, glupost,... nadam se da ovo niko nece shvatiti za ozbiljno...

  • Slatko

    31. maj 2013 | 19:22

    Bravo Zorane. Nažalost, kod nas je takav sistem vrednosti i kako koja generacija mladih dolazi, ponašanje je sve gore i razvaratnije. A mediji su ti koji potpaljuju plasirajući nemoral i prostote svake vrste.

  • Mimster

    31. maj 2013 | 19:16

    Zorane izvini ali u stranim drzavama se sve zasniva na seksu, parama i alkoholu. Mada se slazem sa tobom da seks nije jedina stvar ali je mnogim ljudima neophodan iz razlicitih razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA