HIT PONUDA: Razvedite se preko interneta (VIDEO)

Ukoliko vas muči koliko bi vas koštalo da kod brakorazvodnog sudije okončate svoj brak, znajte da internet nudi jeftiniju i manje mučnu proceduru

  • 0

Od trenutka kada je internet postao globalna stvar, svetska mreža počela je da se koristi i za popravljanje intimnog života ljudi. Tako su nastali portali za upoznavanje sa ciljem da dvoje ljudi stupe u brak. Danas su tu stranice koje služe za razvode.

"Wevorce" je softverski program koji obećava maksimalno pojednostavljenu proceduru razvoda. U samo šest koraka možete da napravite ugovor o razvodu, bez potrebe za preskupim advokatima.

Za fiksnu cenu od 7.500 američkih dolara preko Wevorce-a unajmljujete samo jednog advokata-medijatora, koji je tu da podstiče na civilizovanost između supružnika koji se razvode, posebno ukoliko imaju decu. Takođe, to je mnogo pristupačnije u novčanom smislu od standardnog razvoda koji u proseku košta 27.000 dolara.

- Svaka stranka koja sarađuje s portalom "Wevorce" bira sopstvenog savetnika koji će mu pomoći da ispuni sve papire i podnese molbu, tako da nikada neće morati da ide na sud. Izgradili smo referalnu mrežu advokata koje zovemo "Hevorce" i "Shevorce" advokati, koji pregledaju molbe, ispunjavaju ih i odnose na sud, tako da klijent nikada ne mora da se sretne sa sudijom - objasnila je osnivač ovog portala Mišel Krozbi za "Digital Trends".

"Wevorce" takođe vodi i međunarodne parnice, ako je u razvod uključena jedna strana koja nije iz SAD, a servis je dostupan i onima koji nisu venčani, ali su živeli zajedno.

- Mi ne služimo kao sistem za borbu, već dogovor, što znači da nismo za svaki par. Kreirali smo alternativu za ljude koji razumeju da, iako više nisu bračni partneri, i dalje dele ulogu roditelja. Mi smo tu za sve one koji žele da nauče kako da imaju zdraviji roditeljsko-partnerski odnos - dodala je Mišel.


"Wevorce" je počeo sa radom prošle nedelje u SAD, nakon što ga je testiralo 30 advokata koji su dali pozitivno mišljenje.

- "Wevorce" štedi advokatovo vreme i klijentov novac, a rezultati su bolji i proces je fokusiran na ishod kojim bi obe strane bile zadovoljne. Ipak, u svemu su najbitnija deca - rekla je pravnica Sintija First.

(kliX.ba; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA