VIJAGRA-VULKAN: Seks-turisti poludeli za isparenjima lave

Jedan manji italijanski vulkan postao je prava meka seks-turistima u potrazi za vrhunskim užitkom i erupcijom strasti

  • 0

Nakon što je, navodno, otkriveno da vulkanska isparenja deluju poput vijagre, sve veći broj turista hrli da vodi ljubav u blizini jednog manjeg aktivnog vulkana u blizini Napulja.

U okolini vulkana pojavio se niz seks-parkirališta, na kojima posetioci mogu da budu intimni do mile volje, a pritom imaju i spektakularan pogled na okolinu. Kako tvrde preduzetni vlasnici parkirališta, prirodna vulkanska vijagra izazvaće u svakome ko dođe pravu erupciju strasti. Pored toga, posetioci dobijaju kontracepciju i letke o sigurnom seksu.

U čemu je stvar? Vulkani emituju vodonik-sulfid, gas poznat i kao "đavolji smrad", koji, prema nekim tvrdnjama, i te kako pomaže muškarcima s problematičnom potencijom.

U velikim količinama vodonik-sulfid je otrovan, ali naučnici tvrde da u malim dozama izaziva niz hemijskih reakcija u organizmu, upravo onih koji igraju bitnu ulogu u postizanju erekcije. Hemikalije poboljšavaju protok krvi i stimulišu nerve u mišićima koji kontrolišu erekciju.

Eksperti tvrde da bi ovaj gas mogao da bude jednako efikasan u tretiranju erektilne disfunkcije kao i vijagra, ukoliko bi se iz njega adekvatno razvio novi proizvod. Nažalost, koncentracija gasa koja je hemijski bezbedna za upotrebu je još uvek nepoznata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA