Priuštite mu oralni seks za pamćenje

Nema muškarca koji ne obožava oralni seks, kako da ga pruža, tako i da zadovolji svoju lepšu polovinu. Priuštite mu već večeras nešto što neće moći da izbije iz glave

  • 6

Oralni seks je raj za muškarce. Za njih on predstavlja delić seksualnog savršenstva koji mogu da osete tokom tih nekoliko minuta igranja u krevetu. Još ukoliko je žena spretna, njihovom uzbuđenju nema kraja. Pridobićete ga zauvek.

Muškarci se lože na žene koje znaju da budu vešte u krevetu, zato nekoliko trikova za postizanje što većeg zadovoljstva nikada nije na odmet. Evo kako da ga bacite na kolena od uzbuđenja i to sve zahvajujući veštim rukama, usnama i jeziku.

Zadržite kontakt očima

Verovali ili ne, tokom oralnog seksa muškarci mogu osećati pomalo usamljeno. Stoga, s vremena na vreme pogledajte prema gore i potražite njegove oči. Nabacite uz to još i onaj pomalo bezobrazni pogled i vaš muškarac će biti van sebe.

Mala pomoć ruke

Prosečan penis ima između 12 i 15 centimetara, a ljudska usta su prosečne dubine između pet i sedam centimetara. Samim time brojke govore da najbolji oralni seks uključuje i malu pomoć šake. Bez ustezanja kombinujte usta i ruku i nežnim, a potom sve bržim pokretima ga dovedite do orgazma.

"Usisavanje"

Prilikom oralnog seksa stavite jezik tik uz nepce kako bi tokom kliženja unazad mogao da stvori vakum. "Usisavanje" ima ključan efekat. Međutim, tom prilikom pod obavezno morate da postupate nežno jer preterani stisak i "usisavanje" kod mnogih muškaraca može da izazove sasvim suprotan efekat od željenog.


Pripremite teren

Da bi ste izbegli eventualno neprijatno iznenađenje, osigurajte se i pripremite teren na vreme. Na primer, planirajte da mu priuštite oralni seks odmah nakon tuširanja. Ako vam smetaju dlake, predložite partneru da ih ukloni i dajte mu do znanja šta ga očekuje odmah nakon toga. Potrčaće.

Donja strana jezika

Oralni seks bez jezika je nezamisliv. Međutim, postoji poseban trik koji će vaš "performans" učiniti nezaboravnim. Koristite donju stranu jezika umesto gornje. Naime, donja strana jezika je mekana, svilenkaste strukture, što će vašem muškarcu priuštiti poseban doživljaj.

Tehnika sladoleda

Po pitanju ove tehnike, nesumnjivo je da je vrlo lako možete zamisliti. Jezik izvucite što više možete, a zatim ga polako okrećite od dna prema vrhu. Ne preskačite ni jedno područje. Taj potez će ga zasigurno oduševiti.

Ritam je jako bitan

Umesto da celo vreme praktikujete brzi ritam, započnite sa pet sporih pokreta, a zatim zamenite s četiri spora i jednim brzim, potom dva spora i dva brza i tako dalje. Kako biste uneli malo promena i prijatnog iznenađenja, usred oralnog seksa malo se odmaknite i lagano dunite u njegovu intimnu zonu. Kombinacija vlažne kože i toplog daha zasigurno ga neće ostaviti ravnodušnim.

Rashladite ga

Pre oralnog seksa u usta stavite kockice leda. Toplina usta kombinovana s povremenim valovima hladnoće od leda, odvešće ga u potpuno drugu dimenziju. Slično kao i s ledom, pre oralnog seksa možete u usta da stavite mentol. Ako želite da pođete korak dalje, pre oralnog seksa uzmite gutljaj gaziranog pića zajedno s metvicom, što će stvoriti vrlo zanimljiv spoj koji će fantastično delovati na njegov penis.

( T. M. / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • keks

    10. jun 2013 | 16:57

    imate vi strucan kadar koji radi za telegraf iskusno sastavljen tekst

  • dadajasam

    10. jun 2013 | 10:39

    tako je, volece vas vise, i moja ljubav raste sa oralnim sexom

  • maja

    12. jun 2013 | 08:37

    izvini te sto sam mal nepismena. ali sam zaboravena da kazem da ja gutam posle oralni, i to mnogo volim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA