Mali vodič za fantastičan seks na plaži

Sezona letovanja polako počinje i vreme je za prave morske avanture. A kako biste celu stvar začinili odličnim seksom na plaži, potrebni su vam saveti koji će vam pomoći da cela stvar protekne kako treba

  • 0

Letovanje, more i kupanje na plaži zvuče fantastično. Još ukoliko u sve to uračunate i odličan seks, cela stvar dobija potpuno novu dimenziju. Došlo je vreme za otvaranje sezone morskih avantura, ali letovanje nećete doživeti u pravom svetlu ukoliko se ne odvažite na male nestašnosti pored mora. Vođenje ljubavi na obali i pod otvorenim nebom, sinonim je za pravi mediteranski doživljaj. Mi vam nudimo nekoliko praktičnih saveta pomoću kojih možete da doživite fantastičan "morski" seks. Evo šta treba da uradite.

Seks noću

Sačekajte mrak da oslobodite vaše strasti. Ne samo da ćete smanjiti šanse da vas neko uhvati, već će vam se i druga čula aktivirati, jer tama otupljuje čulo vida.

Uvucite se među stene

Potražite mesta koja su okružena velikim stenama i zavucite se između, a potom se prepustite morskim strastima.

Zadržite odeću

Ukoliko se odvažite na seks preko dana, budite obučeni oboje jer tako uvek možete da ustanete za tren i da se napravite kao da se ništa nije dogodilo.

Birajte pozu

Ugao posmatranja je presudan kada je seks na plaži u pitanju. Birajte seks pozu u kojoj ležite jedno uz drugo, jer ako neko naiđe izgledaće kao da se mazite dok leškarite pored mora.


Neka vam peškir bude pri ruci

Frotiri i peškiri mogu da vas osiguraju od neželjenih pogleda, samo ih u nezgodnom trenutku prebacite preko vas.

Seks u vodi

Ako niste spremni za seks na plaži, pokušajte u vodi. Tamo ćete biti zaštićeni od znatiželjnih pogleda, a orgazam će biti jedno sasvim novo i neobično iskustvo.

Budite brzi

Ukoliko rizikujete da vas neko uhvati na delu, vodite računa da požurite jer vam nimalo neće biti zabavno ukoliko se to zaista i desi. Ako ste se pak sačuvali od pogleda, opustite se i uživajte u strastima i čarima morske vode.

( T.M. / 24sata.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA