Sve poze s muškarcima koji imaju veliki ponos!

U ženskom svetu vlada mišljenje da je u krevetu najpoželjniji onaj muškarac koji ima veliki penis. Međutim, da veličina ne igra uvek ključnu ulogu u užitku svedoči činjenica da neki penisi mogu biti toliko veliki da odnos čine bolnim iskustvom

  • 1

Obdareni muškarac je predmet maštarija mnogih žena, pretežno onih nedovoljno iskusnih. One koje zaista razumeju veličinu tih reči i koje su se u životu sretale sa takvim primercima muškog roda znaju da seks sa muškarcem koji ima veliki penis zna da bude i te kako neprijatno iskustvo. U tom trenutku rečenica "veličina je bitna" pada u vodu i prelazi u pitanje "kako da se izborim sa ovim "čudovištem"?". Iako se čini da možda izlaza nema, grešite. Potrebna je doza strpljenja i vremena kako biste navikli na seks-okršaj sa takvim muškarcem, a u međuvremenu treba da isprobavate seks-poze koje su najbolje za vas i izbegavate one koje mogu da vam nanesu neprijatan osećaj i bol.

Najgore poze za žene ako frajer ima veliki penis

Dogi stil.  Po pravilu uvek podstakne frajere da požure i polude, a i penetracija je dublja što vam svakako ne ide na ruku.

Poze s podignutim nogama. Sve poze koje podrazumevaju noge koje su visoko podignute izbegavajte jer takve poze omogućavaju direktan duboki ulaz.

Bilo koja poza u kojoj on ima kontrolu. Ovakve egzibicije dopustite sebi samo ako mu verujete potpuno i smatrate da je u stanju da bude supernežan i pažljiv.

Analni seks. Izbegavajte analni seks jer bi on mogao da bude jako bolno iskustvo.

Najbolje poze za žene ako frajer ima veliki penis


Žena je gore. Ova poza je dobra jer žena kontroliše penetraciju i dubinu ulaska penisa u vaginu. Nemojte mu samo dozvoliti da vas uhvati za bokove i počne da kontroliše pokrete. Vi budite glavni.

Misionarska poza. Dobra je zato što žena može malo da skupi noge i da kontroliše penetraciju. Osim toga, partner joj vidi lice, pa može da primeti ako je boli i da u trenutku uspori ritam.

Seks sa strane. Ova poza je odlična jer ni vi ni on ne možete da utičete svojim pokretima na veliku dubinu penetracije. Ne postoji šansa da upropastite zabavu.

(T. M. / tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA