Zašto nikad ne smete da se pravdate muškarcu

Opravdanja su sasvim prihvatljiva u situacijama kada znate da ste nešto uprskali i to ne svojevoljno. Međutim, mnoge žene dozvoljavaju sebi opravdanja koja ne bi smele da prevale preko usana

  • 2

Mnoge žene su sklone gubitku svog identiteta u vezi. Sve što su do tog trenutka radile i bile, stavljaju u drugi plan i u potpunosti se posvećuju gospodaru njihovog života - muškarcu s kojim su.

Međutim, stabilne žene znaju da tako nešto ne miriše na dobro i da takve dame najčešće završe u "košu bivših". Znaju da nikada ne smeju da odustaju od svojih principa, a pogotovo ne da se izvinjavaju i opravdavaju za neke stari, a evo i za šta.

Zbog svog uspeha

Izvini što sam završila fakultet, zaposlila se u dobroj firmi i što zarađujem više od tebe. Ovako nešto prave žene neće nikada prevaliti preko usana.

Zato što ne kuvaju kao njegova mama

Niste savršeni u kuhinji, pa šta? Ukoliko mu je to bitnije od vas samih, ni ne treba vam. Naći ćete nekog ko će vas u potpunosti prihvatiti.


Jer tražite objašnjenje za glupo ponašanje

On bi najradije prešao preko toga, ali neće mu tako lako poći za rukom. Driblajte ga dok mu ne "isperete" mozak i dok ne ukapira da se poneo kao derle. Jedino će mu to pomoći da sledećeg puta ne napravi istu grešku.

Zato što ste skoro uvek sređene

Postoje muškarci koji ne vole žene koje su neprestano sređene. Međutim, biće i oni možda žene u sledećem životu, pa će znati o čemu se radi. Do tada nek se drži svoga pola i neka zaobiđe savete koje nema nikakvo pravo da deli. Za razliku od toga, neka ćuti i bude srećan što je naišao na devojku koja drži do sebe.

S koliko ste frajera pre njega bile

Vaša ljubavna prošlost bi trebalo da ostane večita misterija za njega, ali ukoliko ste se već izlanuli, nema potrebe da se opravdavate. Ni vi niste pravili problem oko devojaka s kojima je on bio, pa što bi on imao pravo na tako nešto?

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macan

    12. jun 2013 | 15:02

    Kad bi stvarno poslusali ovo, mislim da bi poraskidali svi redom... Al, pazi, "Driblajte ga dok mu ne “isperete” mozak i dok ne ukapira da se poneo kao derle" ne bi razmisljao, raskinuo bi sa devojkom da se tako ponasa prema meni...

  • Alex

    12. jun 2013 | 21:37

    Ali nažalost nekim muškarcima neke stvari treba nacrtati!!! Cast izuzecima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA