ŠOKANTNA KAMPANJA: Šta bi bilo kad bi dečaci mogli da zatrudne? (FOTO) (VIDEO)

Svet je ovih dana uzdrmala reklama koja se pojavila na čikaškim bilbordima. Na njoj se vide mladići čiji su stomaci fotošopom uvećani kao da su u drugom stanju, a na prolaznicima je da odgovore na pitanje da li bi stvari bile drugačije da dečaci mogu da ostanu trudni

  • 2

S obzirom na sve veći broj tinejdžerskih trudnoća, lokalne vlasti grada Čikaga odlučile su da pokrenu ozbiljnu kampanju kojom će se promovisati siguran seks među mladima.

Umesto klasičnih fotografija kondoma, pilula za kontracepciju ili premladih majki s novorođenim bebama, oni su se odlučili da skrenu pažnju na drugačiji način. Na bilbordima su prikazani trudni mladići, a poruke su “Niste ovo očekivali? Većina tinejdžerskih trudnoća su neočekivane!” i "Ništa manje šokantno ne bi bilo ni da je na ovoj slici devojka!".

Nadamo se samo da će ova reklama uroditi plodom i upozoriti i mladiće i devojke da je odgovornost za "pravljenje beba" zajednička.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    13. jun 2013 | 10:40

    Bolesno!Ovaj svet srlja u samoizazvanu apokalipsu!Nece nama doci glave ni komete ni asteroidi,vec mi sami svojim promocijama bolestina i nastranosti!Vise nije normalno da si zenstvena zena,vec da je zena "androgena" a muskarac "feminiziran"!Onda nam serviraju razne Andreje Pejice,Boki 13. i slicne anomalije.Da se razumemo,homoseksualizma je bilo od kad je sveta i veka,i niko nikom me spori pravo da spava s kim hoce!Problem danasnjice je sto se to pocinje da promovise kao model ponasanja!Uskoro cemo biti drustvu nepodobni kao zena i muskarac,i trazice nam da se napravimo na strasila koja nam serviraju putem medija.Pocelo je sa plasiranjem iznemoglih vesalica kao modela,a sada gledamo zavrsnu fazu,gde ce muskarci ugradjivati implante grudi,sminkati se,pustati kosu...U zavrsnom cinu propasti,neki ludak ce se vec naci da smisli kako da muskarac nosi fetus u stomaku.Nimalo naivno i zabavno kako u prvi mah deluje.

  • русија

    13. jun 2013 | 04:25

    промоција сигурног секса !!! а нигде нема промоције МОРАЛА

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA