Ženama je šoping važniji od seksa

Verovali ili ne, ženama seks nije omiljena vrsta uzbuđenja. Postoji nešto što ih više privlači od igara pod čaršavima

  • 1

Žene vole seks, ali izgleda nedovoljno. Naime, nedavno rađeno istraživanje je pokazalo da postoji stvar koja im donosi mnogo više uzbuđenja od igara pod čaršavima. Reč je o šopingu.

Naime, prosečna žena u toku nedelje na šoping pomisli čak šest puta u odnosu na četiri puta koliko pomisli na seks. Od ukupnog broja ispitanica, čak 52 odsto je priznalo da i vreme provedeno u kupovini donosi veći užitak od seksi igara, iako čak 10 odsto odeće koju kupe nikada ne izađe iz ormara.

Takođe, čak 37 odsto je priznalo da odlazak u kupovinu s partnerom predstavlja pravo minsko polje jer se u većini slučajeva zajednički šoping pretvori u burnu svađu. Upravo zbog tog, većina žena šopinguje sa svojim prijateljicama, a u zamenu za prijateljice dobro dođu i deca, koja su bolji saveznici od muževa.

Prema rezultatima studije, u većini slučajeva, strast za modom ugrožava kućne budžete. Oko 10 odsto žena je priznalo da trećinu stvari koje kupe nikada ne obuku. Nagomilavanje odeće koja nema upotrebnu vrednost utiče na povećanje stresa, jer je četvrtina dama priznalo da oseća krivicu nakon nepotrebne investicije.

( T. Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    20. jun 2013 | 05:04

    Obozavam da kupujem,imam cipele koje nikad nisam obula,a gaderobu i da ne pominjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA